Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze stud guard gjord

Produkt-ID: 14636

DKK 1.290,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze stud guard gjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne stud guard gjord beskytter hestens mave over forhindringer.


Højkvalitets lædergjord med stud guard beskyttelse er et must for den seriøse springrytter. Den beskyttende pad sikrer hestens sømbeslåede sko fra at skrabe dens mave ved spring over hindringer. Elastik på begge sider giver jævn trykfordeling. Den lækre gjord har spænder af rustfrit stål; i sølv på sort gjord og i gylden på brun gjord. D-ring og strop/spænde er inkluderet til fastgørelse af hjælpetøjler.


Egenskaber:


  • Højkvalitets læder
  • Stud guard beskyttelse
  • Elastisk i begge ender
  • Spænder i rustfrit stål
  • D-ring og spænde til fastgørelse af tøjler

Teknisk beskrivelse:


Materialer: læder.


Vaskeanvisning:


Efter hver ridetur, fugt en ren svamp og vrid omhyggeligt. Aftør for at fjerne sved og snavs.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

super
1 Likes

Jeg var tilfreds. Stor cinch !!! Jeg sad meget godt på en hest .... og smuk derudover

God cinch
1 Likes

God kvalitet, stærk elastik. Vi købte til aktier, så prisen er meget rimelig. Det er en skam, at et ikke særlig praktisk størrelsesområde med et trin på 5 cm ville være helt rigtigt.

stil
0 Likes

Stilfuld abdominal rustning, hvor små ridser endda er forsvundet, og de større synker lidt. Designet er smukt og lavet af høj kvalitet læder! Elastisk i begge ender af plus plus de strækker sig ikke, når du kører, så du behøver ikke altid at bælte dit nye kurs. Understøtter godt. Pansringspunkter indsnævret, hvilket også er en god ting! Personligt bruger jeg dette og dejlige produkt.

hoppebånd med mavesæk
0 Likes

Vi har brugt denne kanal i 1,5 år, og den forbliver smuk. Kvalitet læder er fremragende, let at vedligeholde. Let at rengøre. Der er nu nogle ridser på det, men det er hvad flappen er til.

0 Likes

Fremragende produkt. Jeg bruger det i flere år, og det er stadig i perfekt stand bortset fra sporene på grund af stegjern, men det er til det. Elastikken er ikke bevæget, og læderet er virkelig god kvalitet. Jeg er ikke særlig forsigtig med, men et stykke sæbe fra tid til anden, og det er som nyt. Jeg anbefaler!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.