Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze Gogue hjælpetøjler

Produkt-ID: 10541

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Gogue hjælpetøjler
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Gogue hjælpetøjler
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Gogue hjælpetøjler
Beskrivelse

Beskrivelse

Motiver hesten til den korrekte holdning med disse fintfølende hjælpetøjler.


Gogue hjælpetøjler er et redskab der opmuntrer hesten til at bruge sine muskler korrekt i en ordentligt holdning. Hjælpetøjlerne bør introduceres gradvist som en hjælp i træningen. Linen fastgøres med karabinhager til fortøjet i tre punkter; nakken, halsen og munden (danner en trekant). Begyndere bør kun bruge hjælpetøjlerne under supervision af en erfaren træner.


Egenskaber:


  • Kun til træning
  • Introduceres gradvist

Teknisk beskrivelse:


Læder.


Vaskeanvisning:


Rengøres med en fugtig svamp. Brug lædercreme til rengøring og pleje.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Guogue
0 Likes

Jeg købte den i størrelse cob og den er meget for stor, den er hestestørrelse en meter firs, ellers er den af en meget god kvalitet og meget æstetisk. Ved ulemper er prisen overdrevet

Størrelse: Stor
for stor?
0 Likes

det ser ud til at falde lidt, selvom jeg har indstillet det så kort som muligt! rammer hestens hals osv. og smækker under benene. synes det er lidt kedeligt. (min hest er 166 cm) og ret normal bygget. ellers synes jeg det er godt. forbliver godt og ser pænt ud!

Størrelse: Lille
0 Likes

Var lidt skeptisk over for at købe dette produkt, fordi prisen var så billig i sammenligning med andre mærker. Troede, at dette ikke havde den samme kvalitet. Men så ender jeg med at denne faktisk kan lide dette bedre end de andre, jeg har prøvet, er meget justerbare og meget holdbare. Hesten går som en kanon under både længsel og ridning. Anbefaler virkelig! Ser heller ikke "billig" ud i virkeligheden :-)

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.