Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze Gogue hjælpetøjler

Produkt-ID: 10541

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Gogue hjælpetøjler
Beskrivelse

Beskrivelse

Motiver hesten til den korrekte holdning med disse fintfølende hjælpetøjler.


Gogue hjælpetøjler er et redskab der opmuntrer hesten til at bruge sine muskler korrekt i en ordentligt holdning. Hjælpetøjlerne bør introduceres gradvist som en hjælp i træningen. Linen fastgøres med karabinhager til fortøjet i tre punkter; nakken, halsen og munden (danner en trekant). Begyndere bør kun bruge hjælpetøjlerne under supervision af en erfaren træner.


Egenskaber:


  • Kun til træning
  • Introduceres gradvist

Teknisk beskrivelse:


Læder.


Vaskeanvisning:


Rengøres med en fugtig svamp. Brug lædercreme til rengøring og pleje.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

0 Likes

Var litt skeptisk til å kjøpe dette produktet pga prisen var så innmari billig i forholdt til andre merke gogue. Tenkte denne ikke hadde samme kvaliteten. Men så ente jeg opp med denne å liker faktisk denne bedre enn de andre jeg har prøvd, er veldig stillbar og er svært slitesterk. Hesten går som en kanon under både longering og ridning. Virkelig til å annbefale! Ser heller ikke "billig" ut i virkeligheten :-)

for stor?
0 Likes

syns den henger å slenger litt selvom jeg har stilt den kortest mulig! treffer halsen til hesten osv og slenger under beina. syns det er litt leit. (hesten min er 166cm) og ganske normal bygd. ellers syns jeg den er bra. holder seg bra og ser fin ut!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.