Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Cooper sæt med grime og træktov

Produkt-ID: 22219

DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Cooper sæt med grime og træktov
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Cooper sæt med grime og træktov
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette sæt med grime og træktov er enkelt men sporty til hverdagsbrug.


Dette sæt med grime og træktov har et stiplet design på den bløde webbing, med stærke kromspænder som giver et rent look. Det enkle og matchende bløde bomuldstræktov er alsidigt og kompletterer sættet. Grimen kan nemt justeres på næse- og nakkerem for god pasform.


Egenskaber:


  • Sæt med mønstret webgrime og bomuldstræktov
  • Sølvfarvede kromspænder i god kvalitet
  • Justerbar næse- og nakkerem
  • Træktovet er 2 m langt, lavet af snoet bomuld og har en enkel karabinhage

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester, 100% bomuld.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Everyday Halter
7 Likes

En overraskende blød grime lavet af nylon slynger. Smukke fittings. Kvalitet uden klager. Sættet er bomuld. Komfortabel, blød, men ikke praktisk. Karabinhætte til alle. Prisen svarer til kvaliteten.

Cooper Horze Supreme Cupboard Halter Sæt
4 Likes

Grime er absolut cool. Det er blødt, stærkt, smukt. Og meget, meget smart. Dette var vores første grime i mit liv (før, min store pige var en fremmed og gik som en bum i en slags klud). Derefter var der yderligere 10 stykker forskellige stoppere. Under forskellige outfits) Men denne viste sig at være den bedste. For nylig erhvervet en anden helt ny med sikkerhed. Sort igen. Han vinder foran resten absolut. Hvis jeg var en hest og ville spørge min mening, ville jeg vælge den. Chumbur er også en klasse! mest bekvem karabiner. Stærk. For nylig lærte jeg babyen at gå på et reb og stå bundet. Det begynder at haste, bare hurtigt i et par sekunder åbnede karbinen, og hun er fri. En almindelig karbin i en sådan situation ville være meget farlig, den kan ikke løsnes så hurtigt. Der er ingen ulemper. Efterligning af syning er simpelthen uforlignelig. Meget stilfuldt sæt! Skønt fangst på din næse) Tak, tak !!!

Hestekoper halter sæt
2 Likes

Ser godt ud og passer godt! Masser af justerbarhed. Awesome grime. Ledetovet er virkelig blødt.

Godt køb
2 Likes

Halter god kvalitet, meget smuk med en flot tekstur. Lænden mangel på styrke det slapper meget af og begynder at flosses.

)))
2 Likes

Jeg kunne godt lide grime! Interessant design, praktisk, slidstærkt. Fuldt overholdt med dens pris. Jeg er tilfreds med valget!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.