Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!

Horze Dominic grime, træktov og fluepandebånd

Produkt-ID: 22254

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Dominic grime, træktov og fluepandebånd
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Dominic grime, træktov og fluepandebånd
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne grime, træktov og fluepandebånd-kombination er ideel til at holde irriterende insekter væk.


Horze Spirit Dominic grimen, træktovet og fluepandebånd giver dig mulighed for at holde fluerne væk og samtidig til hjemmebrug at have en grime og et træktov der ser godt ud.


Egenskaber:


  • Sæt med grime, træktov og fluepandebånd
  • Mørkfarvede sølvspænder
  • Polyester gjord
  • Attraktive farvekombinationer

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester.


Gennemsnitlig vurdering
3.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk grime!
1 Likes

Grime-sokkerne er meget flot og forbi perfekt. Flueformerne er lette at fastgøre og rebet har den perfekte længde. LG Anna og Pony Tom :)

Fint sæt, men....
1 Likes

Rigtig flot sæt, dog er det helt vildt lille i størrelsen... Derudover ødelægger velcroen på fluenettet stoffet på grimen i løbet af ingen tid /:

Horze Domic
0 Likes

Jeg vil ikke anbefale det til nogen! Det første problem, jeg stød på, var, at fluefros-klistermærkerne ikke klistrede, og frynserne faldt altid på den ene side. Et andet problem var, at runerne var meget svage og brød sammen i tønden. Kun Bly er ikke længere intakt, men det er meget glat og breder ud af hånden, selvom hesten slider spise græs ... Jeg er virkelig skuffet :(

Værdi for pengene
0 Likes

Værdi for pengene ok. Prisbillig, smuk, praktisk, dårligt fremstillet, men funktionel. Hvis du ønsker kvalitetsprodukter, skal du også investere flere penge.

Priskvalitetsforhold ...
0 Likes

Faktisk, jeg er virkelig tilfreds med den mest stil, kvaliteten er ikke god, men prisen ydelse forhold er helt normalt. Selv var runerne fejlfri og meget gode (det eneste, jeg var opmærksom på, var flammen fra forskellige batches, fordi delen var en mere fleksibel del), men der var mange fabrikationsfejl på rebet godt. Og jeg kunne ikke lide spænderne og andre kvaliteter. Men for en sådan overkommelig og smuk pris ok. Værdi for pengene synes jeg temmelig grundlæggende.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.