FIRE SALE! Op til 80% rabat på alle Horze & B Vertigo produkter! *
Spar nu
-10%

Horze Følgrime

Produkt-ID: 22182

DKK 71,10
DKK 79,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Følgrime
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Følgrime
DKK 71,10
DKK 79,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Følgrime
DKK 71,10
DKK 79,00
Horze træktov, karabinhage
DKK 62,10 DKK 69,00
Horze Følgrime
Beskrivelse

Beskrivelse

Et føls første grime bør være sjov og funktionel.


Det er ikke for tidligt at lære det nyfødte føl at gå med grime og lade sig føre, og Horze Spirit følgrime er det perfekte valg. Den praktiske og prisstærke kraftige nylongrime fås i sjove pastelnuancer til føl eller dybere farver for at matche med moderen. Horze Spirit følgrime er designet med fuldt justerbart næsebånd, kæberem og nakkerem for at passe til det voksende hoved. Kromspænderne og blød nylon gør denne til et billigt must-have for din voksende unghest. Horze Spirit følgrime vil vokse sammen med din baby.


Egenskaber:


  • Perfekt første grime
  • Kraftig nylon med fuldt justerbart næsebånd, nakkerem og kæberem til voksende babyer
  • Solide kromfarvede spænder
  • Assorterede farver i pastel eller dybere nuancer
  • God værdi

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% Polyester.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

grime
0 Likes

Det er af meget god kvalitet svarer til den bestilte størrelse. Fast, men det mangler en lille lår under grime. Jeg har tilføjet en

Størrelse: Normal
Kæmp glad
1 Likes

Jeg købte denne til brug på en kalv. Det fungerer godt på det

Størrelse: Normal
Halter føl
2 Likes

Halter af god kvalitet, spænderne er lette at håndtere. Jeg tog den til et skidt filly, så det viste sig at være for stort i starten (det er let at lave ekstra huller, når det var nødvendigt), men det gjorde hurtigt tricket for at vænne sig til det.

Størrelse: Normal
Fölgrimma
1 Likes

Har to eksemplarer af dette grimme. Velegnet til den inderste indsats på både nyfødte connemara-føl og nyfødte travfol. I betragtning af at der er tre steder at justere, forventer jeg at bruge grime i lang tid, overkommelig!

Størrelse: Normal
Super smuk, folalterner i høj kvalitet !!
1 Likes

I dag ankom fire Horze Spirit Foal Holsters, i virkelig fine farver. Blå (meget flot !!), lys blå, rød, grøn (virkelig glade æblegrønne !!). Montering på alle fire forskellige stærke og stærke føl resulterede i alle "pasformer" !! Takket være den tredobbelte justerbarhed er hylsteret virkelig fantastisk til alle, udførelsen er stabil, materialet er gribent, men blødt, spænderne er lette at åbne og justeres. Derudover den gunstige pris, således fra os fuld score. Tak!

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.