Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Largo lædergrime.

Produkt-ID: 22136

DKK 367,20
DKK 459,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Largo lædergrime.
DKK 367,20
DKK 459,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze Largo lædergrime.
Beskrivelse

Beskrivelse

Blød polstring gør at denne fine grime er et klogt valg.


Polstring ved næsebånd og nakkestykke i stil med vores fineste trenser, og denne grime vil blive favoritten til stævne og show. Den smalle grime ser flot ud på alle racer og messingspænderne er en smuk tilføjelse. En rundsyet halslukning definerer hestens kæbelinje.


Egenskaber:


  • Justerbar ved kind og næse.
  • Karabinhage ved kind.
  • Dobbelte stikninger.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

6 Likes

Stor læder grime. God som en exit-indstilling. Praktisk lille karbin. Fittings har serveret i lang tid. Jeg anbefaler at købe.

grime
3 Likes

Meget godt klip, smukt og ser ud som nyt i allerede et år. Jeg råder dig til at købe.

Dejlig grime :)
3 Likes

Slidbestandigt, fittings er godt, ser ud - som splinternyt. Meget holdbar, viste sig at være. Min hest er meget voldelig, og den sædvanlige billige grime gik vi i papirkurven efter to ugers brug. Og denne har været med os i to måneder nu - jeg gentager, så god som ny! Meget glad for at købe, og igen tak til vores HorZe :)

Læder polstret grime
2 Likes

Dette produkt er fantastisk !!! Læderet er meget blødt og af høj kvalitet. Stikningen havde ingen mangler og meget stilfuld med den hvide stikning og hardware var sand messing !!! Jeg var meget begejstret for hvor godt denne polstret lædergrime blev prissat ..:) !!! Størrelsen er lidt stor, men med en smule justering passer den godt til min varmblod. !!! :) Happy Happy ... Jeg vil anbefale dette produkt såvel som ethvert læderprodukt fra Horze til enhver, der ønsker kvalitet og stil til en rimelig pris:) !!!

Fantastisk læderrem til en fornuftig pris
2 Likes

Jeg synes, at denne grima var fantastisk og ikke koste det så meget heller. Jeg købte den i sort, men overvejede at købe en i brun også, når det virkelig var pengene værd :) Lidt stift, men efter at jeg smurte det med læderbalsam og brugte det en dag blev det blødt og pænt. Jeg ved ikke, hvor holdbar den er, da den kun bruges til fotoshoot én gang.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.