FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Brug koden: FLASHSALE
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze Largo lædergrime.

Produkt-ID: 22136

DKK 459,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Largo lædergrime.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Largo lædergrime.
DKK 459,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Largo lædergrime.
DKK 459,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze Largo lædergrime.
Beskrivelse

Beskrivelse

Blød polstring gør at denne fine grime er et klogt valg.


Polstring ved næsebånd og nakkestykke i stil med vores fineste trenser, og denne grime vil blive favoritten til stævne og show. Den smalle grime ser flot ud på alle racer og messingspænderne er en smuk tilføjelse. En rundsyet halslukning definerer hestens kæbelinje.


Egenskaber:


  • Justerbar ved kind og næse.
  • Karabinhage ved kind.
  • Dobbelte stikninger.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Ser fantastisk ud!
1 Likes

Jeg elsker denne headcollar! Jeg har fundet mange læderhovedkollarer for chunky, men det er perfekt. Dejlig blød polstring på næsen og hovedstykket og superblødt læder. Meget smart.

Størrelse: Normal
Vidunderlige Halter
0 Likes

Dette er en meget godt priset grime, der har funktioner, du kan forvente med en højere pris. Polstret er blødt, og læderet er meget flot kvalitet, der var smidig fra første dag og let brød ind uden at forårsage gnidmærker. Fittings er messing, og det overordnede look er meget attraktivt. Dette er et fantastisk produkt.

Størrelse: Normal
Fantastisk kamp!
0 Likes

Elsker virkelig denne satin grime! Sidder godt på min pony, flot i farve og utroligt holdbar. Det er også behageligt :)) Anbefales! Kunne have været lidt billigere

Størrelse: Normal
Dejlig grime :)
3 Likes

Slidbestandigt, fittings er godt, ser ud - som splinternyt. Meget holdbar, viste sig at være. Min hest er meget voldelig, og den sædvanlige billige grime gik vi i papirkurven efter to ugers brug. Og denne har været med os i to måneder nu - jeg gentager, så god som ny! Meget glad for at købe, og igen tak til vores HorZe :)

Largo hovedfarve i læder
1 Likes

Smuk hovedcollar, pænt polstret ved næsen og poll. Kom op lidt mindre end forventet, men passer godt på de løseste huller, så der er ikke noget problem.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.