Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Roma græsningsmundkurv.

Produkt-ID: 319149

DKK 259,00
(Prisen er inkl. moms)
Roma græsningsmundkurv.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Roma græsningsmundkurv.
Beskrivelse

Beskrivelse

Hjælp din hest med at undgå overvægt på grund af for meget græs.


Den geniale græsningsmundkurv fra Roma er et godt redskab til at håndtere hestens vægt i sommermånederne. Mundkurven er fremstillet af solid nylon-webbing. Fås i forskellige farver og størrelser.


Egenskaber:


  • Polstring på næsen.
  • Justerbare stropper.
  • Hurtig åbnings-clip ved halsen.

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

mundkurv.
1 Likes

Hej. Vi har en araberpony, der er alt for glad for græs. Vi bruger mundkurven, og det fungerer godt. Den har den på om dagen ude. Den er på stald om natten, hvor den selvfølgelig er uden. (Den ved godt at halm kun er til at tisse i). Men jeg savner noget til at sætte på de stæder hvor mundkurven kan irritere huden. Har selv beklædt mundkurven med lammeskind i nakken, i siderne ved kanten af kurven og ved den underste rem. Måske var det en ide at producere et sæt som var nemt at sætte på, og skifte når det blev vådt. Mvh Kirsten Boysen

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.