Op til 20 % rabat på din bestilling
Harcour
Harcour

Harcour

153 artikler
Køb Harcour fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

HARCOUR er et fransk modebrand, der har fået stor succes, ikke bare på grund af sine elegante produkter, men også på grund af sin kreativitet og avanceret innovation.

Da ridning er en livsstil, så designer Harcour hvert år to limited edition-kollektioner, der er dedikeret til rideverdenen og tilpasset rytteres hverdag, og tilbyder dem tiltrækkende produkter, der både er moderigtige og up-to-date. Harcour tilbyder ligeledes en permanent linje til sportlige behov som træning og konkurrence.

Vi glemmer ikke at ridning er en sport, og vi insisterer på at udvælge de bedste kvalitetsmaterialer: elasticitet der giver bevægelsesfrihed, specialkompositioner til konstant kropstemperatur og udstyr så man mærker hestens reaktioner.

Siden Harcour blev dannet i marts 2015, er firmaet vokset hurtigt og deres produkter distribueres via et netværk af 500 partnerbutikker i Frankrig og resten af verden.

Siden 2017 har Harcour været officiel leverandør til de franske hestesportslandshold, hvor de stolt har overtaget pladsen efter GPA og Hermès.