Op til 20 % rabat på din bestilling
Harry's Horse

Harry's Horse

118 artikler
Køb Harry's Horse fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Harry’s Horse er den perfekte udvidelse af samlingen af gode mærker hos Horze. De har alt hvad du behøver til hest og rytter, har base i Holland og sælges i hele verden. Denne globale udstyrsleverandør designer og producerer alt hvad du har brug for til din hest, fra A-Z.

Dækkenerne fra Harry’s Horse inkluderer Thor-serien med slidstærke materialer der tåler det dårligste vejr samtidig med at de ser fantastiske ud. Produkterne fra Harry’s Horse passer sammen med produkterne fra Horze, så man kan mixe og matche dem til en komplet vejrbeskyttende garderobe til hesten. Regndækkenet Stretch Limo har høje kiler som giver god bevægelsesfrihed, høj hals og meget vandtæt yderskal.

Harry’s Horse har et stort udvalg af bid til alle discipliner, fra enkle trensebid i rustfrit stål til kandarer og bridonbid til dressur på højere niveau.

Blandt tøjlerne fra Harry’s Horse finder man pæne, flettede tøjler til jagt eller gummitøjler med godt greb til terrænridning. De flotte trenser med krystalpynt, krydsnæsebånd og solide webtøjler giver en perfekt blanding af glitter og bling når der skal trænes.

Bandager og gamacher fra Harry’s Horse beskytter og støtter hestens ben under alle forhold. Det er smart at bruge gamacher når man springer eller træner dressur, for at passe på hestens ben under træningen. Elite-R gamacher med neoprenforing og stødabsorbering beskytter hestens forben mod slag under spring eller krævende træning. Quick-release stropperne er nemme at bruge, og de ergonomisk udformede gamacher holder sig på plads og beskytter hesten så den kan yde sit bedste. Når hesten skal transporteres kan du prøve HI-Fit transportgamacherne fra Harry’s Horse. Gamacherne er fremstillet af kraftigt rip-stop tekstil og har tyk foring som er behagelig og støtter benene i traileren. De brede og enkle velcrolukninger gør det nemt at tage gamacherne på før rejsen, og nemme at tage af igen når du er kommet frem.

Harry’s Horse udvalget til ryttere er lige så omfattende som udvalget til heste. Der er alt hvad du behøver for at kunne præstere dit bedste. Gedeskindshandskerne i Excellence-serien har en enestående kvalitet, giver et godt greb om tøjlerne og ser fantastiske ud til stævner. Ridebukser fra Harry’s Horse er et godt supplement til ridebukserne fra Horze, og inkluderer mange modeller og farver. Leighton-bukserne har en smart stribe langs ydersiden af benet og komfortable lægge. Kontrastfarverne gør det nemt at finde en jakke eller bluse der matcher. Festoon ridebukserne er flotte om sommeren, og har en klassisk dressurstil med komfortabelt syntetisk fuldskind. Uanset om det er til træning eller konkurrence, har Harry’s Horse et stort udvalg til enhver rytter.

Ridestøvler er uundværlige for alle ryttere og det er vigtigt at vælge det rigtige par. London-modellen til børn har traditionelle snørebånd foran, og lynlås bagpå så de er nemme at tage af og på. Elite Cognac er en elegant og luksuriøs støvle i blødt, førsteklasses læder. Disse støvler har flotte sømme og smukke detaljer til glæde for den kræsne rytter.

Hvert eneste produkt fra Harry’s Horse, lige fra børster og førstehjælpssæt til sadler og insektmasker, er fremstillet i den samme høje standard som man ville forvente af en distributør som Horze. Horze er stolt af at kunne udvide sit sortiment med udstyr fra det fremragende udvalg af produkter fra Harry’s Horse.