Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Back on Track hasebandage med hul, højre

Produkt-ID: 19575

DKK 357,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track hasebandage med hul, højre
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track hasebandage med hul, højre
Beskrivelse

Beskrivelse

Hasebandage med tre velcrostropper og ydre af neopren. Der er hul til hasespidsen, som gør at den sidder bedre. Bandagen er god til heste med spat eller andre haseproblemer.


Teknisk beskrivelse:


Back on Track hasebandage med hul, højre.


Gennemsnitlig vurdering
3.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dårlig kvalitet / pris
0 Likes

Efter 2 måneders normal brug, dvs. flere timer pr. Dag, som angivet i brugsanvisningen, rives hock-beskytteren flere steder, og det indvendige smuldrer. Kort sagt meget skuffet over den dårlige kvalitet af dette produkt i betragtning af dets pris. Ærgerligt ....

Super god til Spat
0 Likes

Jeg har leggings i brug til min hest med Spat i flere måneder. Hun hjælper meget, især nu i den kolde sæson. Da han bærer gangarten (om natten i kassen), er han ikke længere halt om morgenen ud af kassen. Kun et skureproblem i toppen af senen over det led, jeg oprindeligt havde. Jeg skar et stykke lamskind næsebeskytter i 2 dele og klatrede ind i bunden. Den øverste del ser ud, og siden er problemet løst.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.