Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu
-40%

Horze Elizabeth syntetiske læderhandsker

Produkt-ID: 31418

DKK 137,40
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Elizabeth syntetiske læderhandsker
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Elizabeth syntetiske læderhandsker
Beskrivelse

Beskrivelse

Vælg vores mest populære syntetiske handsker!


Vores mest populære syntetiske handsker Elisabeth som er superbløde og højtydende. Den fremragende pasform med lycrapaneler giver optimal pasform. PU-materiale i håndfladen giver godt greb, og det stilige design fuldendes af vores signatur Z-logo.


Egenskaber:


  • Horze Z-logo
  • Fremragende greb
  • Komfortable
  • Nyt iøjnefaldende trefarvet design

Teknisk beskrivelse:


Overdel: 100% polyHåndflade: 100% kunstlæder.


Vaskeanvisning:


Skylles med koldt vand


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dejlige og overkommelige handsker
2 Likes

Disse handsker er virkelig gode! Jeg har dem i sort og er meget glad. De er tynde og gode at bruge. Eneste minus er, at de kan blive meget fugtige og varme at ride på en sommerdag. Jeg anbefaler også at gå op i en størrelse, da disse er lidt små i størrelsen. Meget gode handsker Jeg har båret meget :) Anbefales meget!

Meget god ridehandske, men:
1 Likes

Ridehandsken tilpasser sig virkelig perfekt til hånden, og du sveder ikke i den. Jeg måtte dog bemærke 2 gange (jeg har købt ridehandsken igen, fordi jeg syntes, den var så stor), at den slides hurtigt (3-4 måneders brug) og derefter ikke / dårlig at bruge. Jeg anbefaler alligevel handsken, for han er virkelig EKSTREM TILBYGGELIGT.

0 Likes

Tophandsker! Jeg har kørt rideskole i 3-4 år nu og ingen lovovertrædere. Meget god værdi for pengene og holdbar. Tricolor har gode detaljer. Jeg anbefaler! :)

Dejlige handsker
0 Likes

Jeg kunne godt lide disse meget og handsker er også en god kvalitet og pris. Takket være klistermærket på håndledet er der et godt greb om tøjlerne, og der er ingen måde at fjerne handsken på. Jeg har mange farver, men begge muligheder appellerer til øjet. Jeg kan anbefale!

bedst
0 Likes

Rigtig gode, behagelige, åndbare og elastiske handsker! De foregående blev brudt efter at have lånt dem til en ven. Jeg køber nye. Personligt kan jeg godt lide browns! Til min egen brug varede det godt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.