Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu
-40%

Horze handsker i syntetisk læder

Produkt-ID: 31417

DKK 137,40
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze handsker i syntetisk læder
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze handsker i syntetisk læder
Beskrivelse

Beskrivelse

Strækbare syntetiske læderhandsker med lycraoverflade som giver forbedret gribeevne.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

glad!
4 Likes

meget seje handsker! sidder som en anden hud på grund af huller og vævsindsats hånden er ventileret. lejligheden glider ikke ud. Generelt er disse handsker værd at bruge dine penge på dem !!!

3 Likes

meget smukke, elegante handsker. ser smuk ud. behageligt at sidde på armen. specielle indsatser med knok og tommelfinger forhindrer skæv! fix perfekt lejligheden i hånden. af minusserne, kære!

behagelig - men kun begrænset holdbarhed
2 Likes

Handskerne er meget komfortable og tilpasser sig godt til hånden. Efter regn tørrer de hurtigt. Desværre opløses "belægningen" mange små steder - så jeg bliver nødt til at udskifte den efter ca. 3 måneders brugstid (3 - 4 gange om ugen), desværre snart (ikke af det samme produkt!).

2 Likes

Med hensyn til pris og kvalitet er de vidunderlige, grunden glider ikke ud, de strækker sig perfekt, er tynde, hænderne kontrollerer situationen fuldstændigt)))))

1 Likes

Hvem vil roeckel Roeckel, hvis han kan have dette. Flot stilfuld følelse - ingen anden handske!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.