Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze Magic handsker

Produkt-ID: 31400

DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Magic handsker
DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Magic handsker
Beskrivelse

Beskrivelse

Bløde, elastiske handsker med gummiknopper for bedre greb.


Det meget elastiske tekstil i disse superhandsker passer de fleste perfekt. Gummiknopper i håndfladerne giver et fast greb om tøjlerne. Brug de enkle handsker til ridning, arbejde i stalden eller andet. Magic handskerne er perfekte at have inde i et par store handsker, når det er for koldt til kun at have et par på. Du kommer til at bruge dem meget mere end du selv tror, det er ikke så mærkeligt de er magiske!


Egenskaber:


  • Bevarer faconen efter vask
  • Gummiknopper i håndfladen giver bedre greb
  • Lette og komfortable
  • Perfekte som ekstra lag i et par andre handsker

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 85% akryl, 15% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Grundlæggende ridehandsker
4 Likes

Gode bashandsker. De er varme og holdbare. Det er fleksibelt, og selvom det er en størrelse, der passer til både hånd og hånd. Virkelig god værdi for pengene.

Elsker disse handsker !!!
2 Likes

Købt Horze Magic Handsker. Elsker dem så meget at gribe fat i rattet under kørslen. Køb mere efter et par måneder for at få dem i årene fremover. Kan ikke se mig selv uden dem om vinteren. Hold venligst ikke med at sælge dem.

Komfortable basishandsker
1 Likes

God værdi for pengene, god til ridning og teamarbejde.

1 Likes

Gode handsker til både stalde og ridning. Disse kan anbefales. Det ville være dejligt at have flere farver.

handsker
1 Likes

Handskerne er behagelige og er (for mig) varme nok under kørsel, så længe de forbliver tørre. Fordi det er strikket akryl, har du kolde hænder, så snart det bliver vådt. Handskernes greb er okay, men ikke helt godt. Det siger også, at det er vores størrelse, men hvis du har store hænder, vil jeg bestemt fraråde at købe disse handsker. Jeg har gennemsnitlige kvinderhænder, og de passer egentlig bare ind hos mig. Så hvis du ikke har for store hænder, og du ikke behøver det på grund af regnen eller sneen, kan du med sikkerhed købe dem!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.