Få 12% rabat på ALLE dækkener fra Horze & B Vertigo!
Spar nu
-40%

Horze Spirit multistretch ridehandsker

Produkt-ID: 31402

DKK 71,40
DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Spirit multistretch ridehandsker
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse elastiske handsker er perfekte til stævner eller ridetimer.


Disse trænings- eller stævnehandsker med perfekt pasform er ideelle til at give godt greb. Det strækbare tekstil holder hænderne sikre og komfortable.


Egenskaber:


  • Klassisk ridehandsker
  • Sikkert greb
  • Strækbart stof

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester, PU-læder detaljer.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

...
5 Likes

Prisen svarer til kvaliteten. I alt er jeg tilfreds med handskerne: blød, behagelig, glider ikke, godt greb ved lejligheden. Blandt minusserne, måske ringe slidstyrke, med hyppig brug, afskaledes belægningen på fingrene, hvor lejligheden går, men dette er i princippet ikke skræmmende. Jeg har brugt disse handsker i det tredje år.

Dejlig, men kun for BE.
3 Likes

Temmelig behagelig, blød, ikke glat. De er vasket godt af)) Men et eller andet sted i 3 måneder efter køb (jeg rejser 2-3 gange om ugen) begyndte en af handskerne at skrælle støvningen af, formodentlig et sted. Jeg ved ikke, hvor hurtigt den skaldede plet spreder sig, men kendsgerningen om dens udseende triste mig. Handsker er meget praktiske til BE, men de vil ikke overleve en systematisk udladning af en bås eller trække stænger på et konkurrencepræget felt.

Fremragende handsker
3 Likes

Jeg købte hvide handsker af denne model til forestillinger. Måske er de ikke særlig velegnede til hverdagen, men til forestillinger er det bare fint. Vi går regelmæssigt til starten, næsten hver anden uge. Handskerne lever andet år i den samme form, som de blev købt i - ikke en eneste tråd kom ud. De sidder behageligt på armen, klæber sig ikke på ærmerne, lejligheden glider ikke. De vaskes let i bilen - på trods af at de er hvide, vaskes de bemærkelsesværdigt. Generelt, hvis du planlægger at bære dem i starten og ikke i det daglige arbejde - vil jeg varmt anbefale det.

Gode nemme hansker
1 Likes

kan godt lide de her hansker, de sider rigtig godt og giver et godt greb. Jeg bruger dem til stævne og de er super dejlige :)

god allround
1 Likes

god allround handske. Dog bliver de hurtigt slidt indvendigt. De er lidt lange ved håndledet hvilket godt kan være træls om sommeren.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.