Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF
-60%

Roeckl Meredith Michaels Beerbaum

Produkt-ID: 31461

DKK 79,60
DKK 199,00
(Prisen er inkl. moms)
Udsalg
Få 15% rabat på alle jakker, veste, huer og handsker* Læs mere
Roeckl Meredith Michaels Beerbaum
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Meredith Michaels Beerbaum
Beskrivelse

Beskrivelse

Meredith Michaels-Beerbaum, den mest succesrige kvindelige springrytter, som var med til at skabe sin egen handskes design og funktionalitet, er begejstret for sin model. Denne trendy handskes dobbelt-elastiske Spandex baghånd giver suveræn komfort da dette materiale, takket være dets elasticitet, giver optimal pasform på alle håndens flader. Handsken fuldendes af den hårdføre håndflade som garanterer både beskyttelse og super greb til rytteren. Handsken kan maskinvaskes ved 30° C og den patenterede krog-og-slynge lukning hindrer at tråde river sig løs.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

MODSTANDSDYGTIG!
0 Likes

Det er virkelig godt og ganske billigt, jeg har brugt det i omkring et år nu, og det har varet meget lidt, men viser tegn på slid. Der er også smukke og meget behagelige i hånden!

Great!
0 Likes

Har købt disse handsker 3 gange. Optimal pasform, ingen glider og ikke flere våde hænder! Hold i meget lang tid, jeg er optimistisk overbevist -! -

Handsker Roeckel
0 Likes

Bestilling og levering fungerede meget godt. Alt var til min bedste tilfredshed.

0 Likes

Handskerne er bare dejlige! Jeg har indtil videre ingen negative oplevelser med det, tøjlerne er super i hånden, og de er meget gribende

Store handsker !!!
0 Likes

Disse handsker er gode, fordi jeg har brugt 2 år, de ikke har bevæget sig i grebet. Perfekt til ryttere, der kører meget.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.