Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Heste godbidder

Godbidder til heste fås i et stort udvalg af lækre smage som viser din yndlingshest at den er elsket. Hestesnacks er en stor hjælp i træningen eller som særlige belønninger.

Filter
Filter
Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Dine filtre:
20 artikler

Hestegodbider er den perfekte belønning for et veludført stykke arbejde.

Giv en velsmagende godbid til din hest efter en god ridetur, eller som en godbid og belønning for god opførsel. Hav lækre hestegodbider i striglekassen for at vise hesten din kærlighed og taknemmelighed. Gulerødder er en fin og frisk godbid, men den kan mugne eller blive blød. Hestegodbider er lavet af naturlige ingredienser, og vil beholde sin friske smak ved korrekt opbevaring. Lækre smage som æble, gulerod eller melasse udgør en særlig godbid til din firbenede ven.

Hestegodbider kan bruges under træning, og er nemme at opbevare.

Hestegodbider er ideelle til træning, og kommer i flere varianter og størrelser til brug som umiddelbar belønning. Beløn god opførsel med en lille godbid og brug den som et positivt træningsværktøj. Pas imidlertid på å bruke godbiderne i moderate mængder, for ikke at forkæle din hest. Hestegodbider fås i smage som æble, gulerod, kanel, mynte og til og med jordbær. Mange af vores godbider er lavet udelukkende af naturlige og organiske ingredienser, så du kan være sikker på at din hest kun får det bedste.