Nye varer & bestsellere
Hestedækken

Hestedækken

Hestedækkener giver hesten et ekstra lag beskyttelse mod blandt andet kulde, regn, sol eller insekter. Beklædning til heste sørger for at de holder humøret oppe året rundt.
662 artikler

Køb Hestedækken på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Hestedækkener beskytter og øger komforten i dårligt vejr, i sol og når der er mange insekter.

Klæd din hest på til sæsonen med kvalitetsdækkener fra Horze. Udedækkener er ideelle når det blæser, regner, er koldt og sner, og man kan veksle mellem tynde eller tykke dækkener alt efter vejret. Et let, vandtæt dækken er perfekt til forårsregn. Et tykt udedækken med hals eller hætte er perfekt når man møder en slem snestorm. Dækkener fremstillet af mesh eller UV-beskyttende tekstil er ideelle til at beskytte mod sol og insekter, så hesten kan græsse i fred. Hold pelsen blank og frisk med et UV-beskyttende dækken i den varme sommersol. Insektdækkener er perfekte til at holde irriterende, bidende insekter fra at genere hesten når den er på græs.

Sørg for at hesten er komfortabel i stalden med et blød, slidstærkt stalddækken eller et elegant stævnedækken.

Når hesten er i stalden vil et blødt, vatteret dækken være et godt valg til at holde den varm. Tykke vatterede dækkener med mulighed for halsdækken eller høj hals er fremragende til kolde vinternætter, mens et tyndere, vatteret stalddækken giver et ekstra lag varme og beskytter mod træk. Sveddækkener og stævnedækkener er varme og fugttransporterende, hvilket er praktisk efter træning, og bør være en del af ethvert udstyrsrum. Vælg et let transportdækken når hesten skal ud at rejse og sørg for at hesten ankommer med stil. Lændedækkener er fornuftige at bruge til opvarmning eller til at beskytte hestens ryg med under kolde vinterture. Uanset hvad du har brug for, har Horze det i sit store udvalg af dækkener.