Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze elastisk fleecegjord til dækken

Produkt-ID: 14611

DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze elastisk fleecegjord til dækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze elastisk fleecegjord til dækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold dækkenet på plads med denne justerbare, elastiske gjord.


Denne justerbare, elastiske gjord med fleece er ideel til at holde dækkenet på plads. Krydsgjorden er nem at justere for en brugertilpasset pasform og et hvidt, gummi T-spænde holder den sikkert på plads. Den elastiske, ikke-truende, let af/på konstruktion muliggør anvendelse som træningsredskab for unge heste. Brug denne enkle krydsgjord før unghesten er klar til sadlen. Horzelogoet vises med stolthed på oversiden.


Egenskaber:


  • Justerbar, elastiks dækkengjord med blød fleece
  • T-spænde i hvidt gummi
  • Krydsgjord også ideel til træning

Teknisk beskrivelse:


Justereres fra 127 cm. til 127cm 188 cm. Bredde: 7,6 cm. (7,6 cm). Mankepuder 5 cm. (5 cm) tykt og 16,5 cm lang.


Vaskeanvisning:


Tør af med fugtig svamp, tørres med håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Utroligt pænt strik!
4 Likes

Har altid været så træt af, at dækket sim glider rundt på hesten til at have på et meget almindeligt strikbælte, men dækkene er fortsat med at bære rundt da også, indtil jeg købte dette strikbælte med puder på manken, så dækket holder på plads på ryggen og manken, presser ikke og ingen gnider sår, som almindelige strikkede hegn gør på hestens manke. Så jeg vil anbefale nogen at købe dette andet end et almindeligt strikkebælte og har ikke set nogen andre sælge denne type!

Pålidelig og blød sadel til tæpper
1 Likes

Hvad er godt - øverst er der 2 bløde fleecepuder, der blødgør tryk på ryggen, og hesten føles behagelig. Fixering er fremragende, glider ikke, tæppe går ikke frem og tilbage, vil ikke foldes. Derfor besluttede jeg at købe netop denne sadel fra hele sortimentet, fordi den er justerbar og passer næsten til enhver størrelse. Jeg tog begge heste på med lige succes. Spændet ser primitivt ud, men faktisk stærkt og pålideligt vil det ikke åbne sig selv. Materialet er elastisk, men i moderate mængder og strækker sig ikke fra hyppig brug, så stærkt som det var.

Super behagelig til en fantastisk pris !!!
0 Likes

Loftsremmen er ikke kun til at fastgøre lofter, men også fantastisk til at fastgøre Schabracken, når man kører passende! Det forskellige farvevalg er også stort, og han kan justeres vidunderligt. Alt i alt et fantastisk produkt til en fantastisk pris !!

0 Likes

Jeg bestilte dette for at holde min hest ark på plads, og det har fungeret godt, og han er behagelig i det! Du kan heller ikke slå prisen.

Top produkt til rimelig pris
0 Likes

Denne loftsrem er fantastisk til montering af sadeltøj og hvælvning. Takket være sin fleece er den også behagelig for hesten, og den kan tilpasses vidunderligt. Så et fantastisk produkt til en fantastisk pris.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.