Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-25%

Horze elastisk fleecegjord til dækken

Produkt-ID: 14611

DKK 96,75
DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze elastisk fleecegjord til dækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze elastisk fleecegjord til dækken
DKK 96,75
DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze elastisk fleecegjord til dækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold dækkenet på plads med denne justerbare, elastiske gjord.


Denne justerbare, elastiske gjord med fleece er ideel til at holde dækkenet på plads. Krydsgjorden er nem at justere for en brugertilpasset pasform og et hvidt, gummi T-spænde holder den sikkert på plads. Den elastiske, ikke-truende, let af/på konstruktion muliggør anvendelse som træningsredskab for unge heste. Brug denne enkle krydsgjord før unghesten er klar til sadlen. Horzelogoet vises med stolthed på oversiden.


Egenskaber:


  • Justerbar, elastiks dækkengjord med blød fleece
  • T-spænde i hvidt gummi
  • Krydsgjord også ideel til træning

Teknisk beskrivelse:


Justereres fra 127 cm. til 127cm 188 cm. Bredde: 7,6 cm. (7,6 cm). Mankepuder 5 cm. (5 cm) tykt og 16,5 cm lang.


Vaskeanvisning:


Tør af med fugtig svamp, tørres med håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Pålidelig og blød sadel til tæpper
1 Likes

Hvad er godt - øverst er der 2 bløde fleecepuder, der blødgør tryk på ryggen, og hesten føles behagelig. Fixering er fremragende, glider ikke, tæppe går ikke frem og tilbage, vil ikke foldes. Derfor besluttede jeg at købe netop denne sadel fra hele sortimentet, fordi den er justerbar og passer næsten til enhver størrelse. Jeg tog begge heste på med lige succes. Spændet ser primitivt ud, men faktisk stærkt og pålideligt vil det ikke åbne sig selv. Materialet er elastisk, men i moderate mængder og strækker sig ikke fra hyppig brug, så stærkt som det var.

Størrelse: Normal
Dette er et fantastisk stykke udstyr
0 Likes

Denne rem er holdbar, polstret på alle de rigtige steder og er form passende, men ikke for restriktiv. Det er nemt at holde min hestes tæppe tæt omkring hans klippede mave og har forblivet sat siden jeg begyndte at bruge det. Stor værdi for prisen og et godt stykke at have omkring. Vil bestemt købe igen.

Størrelse: Lille
Super komfortabel og en fantastisk pris
0 Likes

Denne topsele fra Horze er virkelig fantastisk. Han passer godt og er vidunderligt justerbar. På grund af sin fleece er den meget behagelig for hesten, og du kan bruge den alsidig. Har pæne detaljer og holder noget ude. Og prisen er uovervindelig. Kun at blive anbefalet er virkelig overrasket over hans præstation ..!

Størrelse: Lille
Top produkt til rimelig pris
0 Likes

Denne loftsrem er fantastisk til montering af sadeltøj og hvælvning. Takket være sin fleece er den også behagelig for hesten, og den kan tilpasses vidunderligt. Så et fantastisk produkt til en fantastisk pris.

Størrelse: Lille
Har du en rundstøttet hest?
0 Likes

Jeg gør! Alle hendes tæpper skiftes et par centimeter væk fra midten næsten øjeblikkeligt uanset mærket. Jeg satte dette på hende over et nyt Horze ark efter et bad og vendte hende ud til at græsser. Arket var på plads en time senere! Det er en godt lavet, betydelig omkrets. Inklusive lukket spænde justeres den fra 127 cm til 74 tommer (188 cm) uudspændt rundt om heste, som om man bruger et mål for hestevægt. Horze logo på toppen. Kom med en hvid gummi T-lås. Bredde er 7,6 cm. Visne puder er 2 cm (5 cm) tykke med 6,5 inch (16,5 cm) lange. Jeg brugte den også til at introducere en ung hest til en omkrets uden at skulle bruge en sadel eller snoretræk. Det er meget elastisk, ikke-truende og let til / fra.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.