FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze neoprenpad til krydsgjorde.

Produkt-ID: 24950

DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze neoprenpad til krydsgjorde.
DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze neoprenpad til krydsgjorde.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne lille pad er et "must", hvis man vil holde gjordene på plads og forhindre gnidninger på hesten.


Egenskaber:


  • Blød, sort neopren.
  • 4 åbninger til multi-anvendelse.

Teknisk beskrivelse:


Sælges enkeltvis.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

jeg
0 Likes

holder ikke længe og bryder hurtigt. desværre er han for dyr til det.

Simpelthen fantastisk
0 Likes

Super praktisk til sortering af mavebånd. Især nu om vinteren lægger jeg ofte 2-3 tæpper ovenpå hinanden. Denne krydsbælteholder hjælper med at få mavebåndene sorteret direkte :-)

Elsker disse!
1 Likes

Jeg må indrømme, at jeg kun købte disse, fordi jeg købte en masse ting i løbet af et 50% rabat på salgsfremmende salg, og jeg var nødt til at komme til $ 75 for at kvalificere mig til gratis forsendelse. Jeg blev glædeligt overrasket over at opdage, at disse neoprenpuder blev støttet på den ene side med nylon og var generøst dimensioneret til at rumme næsten ethvert krydsformet tæppe. Jeg var nødt til at forlænge mine surcingles lidt for at få dem til at passe ordentligt, når disse puder var på plads, men det var den eneste justering, jeg måtte foretage. Jeg kan virkelig godt lide at ikke behøver at løsne mine snoretræk hver gang jeg tæpper min hest, da de altid holdes i den rigtige position. Det er bare en lille tidsbesparelse, men jeg kan forestille mig, at disse ville være meget nyttige i store lader, hvor flere heste får tæppe dag ud og dag ud i de køligere måneder.

Størrelse: Lille
0 Likes

Meget effektiv til at holde buksebåndene sammen, når 1 af vævene løsnes, forhindrer denne beskyttelse den aftagne bånd i at hænge helt fri og får hesten til at skade sig selv. Efter min mening et godt pris / kvalitet forhold.

Størrelse: Lille
0 Likes

Jeg må indrømme, at jeg kun købte disse, fordi jeg købte en masse ting i løbet af et 50% rabat på salgsfremmende salg, og jeg var nødt til at komme til $ 75 for at kvalificere mig til gratis forsendelse. Jeg blev glædeligt overrasket over at opdage, at disse neoprenpuder blev støttet på den ene side med nylon og var generøst dimensioneret til at rumme næsten ethvert krydstogtæppe. Jeg var nødt til at forlænge mine surcingles lidt for at få dem til at passe ordentligt, når disse puder var på plads, men det var den eneste justering, jeg måtte foretage. Jeg kan virkelig godt lide at ikke behøver at løsne mine snoretræk hver gang jeg tæpper min hest, da de altid holdes i den rigtige position. Det er bare en lille tidsbesparelse, men jeg kan forestille mig, at disse ville være meget nyttige i store lader, hvor flere heste får tæppe dag ud og dag ud i de køligere måneder.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.