FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze T-Lock fastgøring.

Produkt-ID: 24940

DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze T-Lock fastgøring.
DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze T-Lock fastgøring.
Beskrivelse

Beskrivelse

Vær ikke bekymret for om dækkenet går op med disse små, praktiske ringe. Simple ringe, der sættes på T-spændet på dækkenet, er med til at spændet forbliver lukket, selv når hesten fjoller rundt på folden.


Egenskaber:


  • Sorte gummielastikker.

Teknisk beskrivelse:


Sæt med 8.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

gummiringe til dækbånd
0 Likes

... effektivt forhindrer åbning af mavebåndene, mens du ruller hestene. let at installere, sikkert stop. god pris !!

Grundlæggende sæt :)
0 Likes

Grundlæggende t-spænde spænder til varp. Intet super cool design, men de gør deres job pænt. :) Om holdbarhed kan jeg ikke sige endnu, for nylig introduceret.

God at have på hånden
0 Likes

Dette er en god ide at have på hånden, når du bemærker, at en af mavebåndene fortsat kommer ud. Kast en af disse små ting på, og stroppen forbliver sikker. Jeg synes, disse er virkelig gode til heste, der spiller meget udenfor eller er berygtede ruller. De er en god pris, og der er nok til at gøre en hel samling tæpper. For under tre bukke har du et sind, at dine tæpper mave stropper forbliver på et sikkert.

Størrelse: Lille
0 Likes

Jeg købte en pakke med disse og satte dem på T-låse på alle mine tæpper denne sæson. Indtil videre har jeg ikke fået en buet eller lukning af brystet løsnet, og tæpper ser ud til at passe lidt mere sikkert, selv når min hest føles meget legesyg.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.