Spar 22% på en valgfri vare! *
Brug koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo
Hestefoder & -ernæring

Hestefoder & -ernæring

Hestefoder er sammensat så det bidrager til præstation og helbred. Vi tilbyder vigtig ernæring til hele din stald i form af et bredt udvalg.
7 artikler

Hestefoder er fremstillet til at dække hestens grundlæggende behov for ernæring.

Vilde heste kan overleve kun på græs og andre planter, men tamme heste har behov for adgang til rigeligt med hø eller andet let fordøjeligt foder. At opsætte en balanceret foderplan med kraftfoder, havre og andre kombinationer er en kunst. Horze har fodertyper der giver en korrekt og balanceret ernæring til din hest. For at få optimal effekt, er fodertyperne tilpasset avlsheste, konkurranceheste og hobbyheste, så de får foder med blandt andet rigtigt proteinniveau. Når du fodrer med koncentreret kraftfoder, er det vigtigt at det er korrekt balanceret, så hesten ikke står i fare for at få kolik eller andre sygdomme. Hesten bør altid få ubegrænset tilgang til friskt, rent vand og hø eller græs i god kvalitet.

Hestens ernæring er grundlæggende for hesteejeren.

Kosttilskud kan anvendes for at forbedre prestationerne, eller sørge for at hesten får dækket det daglige behov for en varieret kost. Ved at give kosttilskud, kan du lindre stivhed eller smerte, og øge fleksibiliteten og bevægefriheden. Tilskud af essentielle olier forbedrer mat pels og øger blodcirkulationen. Mange heste kan fint leve på græs og/eller hø og mineraler, mens andre har behov for kraftfoder og vitamintilskud, for at opretholde en optimal sundhed. Meget af dette kan relateres til genetik, men miljøfaktorer kan også have en påvirkning. En hest som arbejder hårdt kan drage fordele af vitaminer og elektrolytter, for at erstatte mineraler som går tabt under træning. Horze tilbyder en række varianter af tilskudsfoder til heste, men du bør altid diskutere hestens behov med din dyrlæge.

Køb Hestefoder & -ernæring på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Bestil Hestefoder & -ernæring på horze.dk nu!