Hestelegetøj & udstyr til ridebane

Hestelegetøj & udstyr til ridebane

6 artikler
Kentucky Horsewear Relax Alpaca hundelegetøj Kentucky Horsewear Relax Alpaca hundelegetøj

Kentucky Horsewear Relax Alpaca hundelegetøj

DKK 369,00
(1)
Kentucky Horsewear Relax Horse legetøjspony Kentucky Horsewear Relax Horse legetøjspony

Kentucky Horsewear Relax Horse legetøjspony

DKK 329,00
(1)
Kentucky Horsewear Relax Horse Toy Unicorn Fantasy

Kentucky Horsewear Relax Horse Toy Unicorn Fantasy

DKK 369,00
Kentucky Horsewear Relax Horse legetøjsenhjørning Kentucky Horsewear Relax Horse legetøjsenhjørning

Kentucky Horsewear Relax Horse legetøjsenhjørning

DKK 329,00
Eskadron pasmappe
RRP -10%

Eskadron pasmappe

DKK 80,95
RRP: DKK 89,95
Orange træningskegler, medium (1 stk)
RRP -19%

Orange træningskegler, medium (1 stk)

DKK 129,00
RRP: DKK 159,00
(3)

Køb Hestelegetøj & udstyr til ridebane på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Hestelegetøj vil holde din hesteven underholdt i timevis.

Hestelegetøj er perfekt at opbevare i stalden for at undgå kedsomhed. En opstaldet hest kan opbygge dårlige vaner, og ved at holde den optaget med et stykke legetøj, kan du reducere chancen for cribbing eller vævning. Horze tilbyder sjovt legetøj, som kan holde selv den mest uregerlige hest tilfreds, mens den opholder sig i stalden. En bold til at kaste med, er en sikker og nem måde at underholde på, og det vil holde din hest fra at blive rastløs i stalden eller på folden. De bløde gummibelagte plastik bolde er specialdesignet til heste, og er nemme at fange med tænderne uden at de bliver ødelagt. Hesten kan kaste og sparke bolden for timevis af leg.

Hestelegetøj på folden, holder holder en ensom hest fra at skabe problemer.

Når du tilbyder en blød gummibold til en enlig hest, får den en øjeblikkelig legekammerat, og kan holde sig underholdt på folden. Heste som står på folden alene kan kede sig, og et enkelt legetøj kan distrahere kedsomheden. Hold din hest fra at udvikle dårlige vaner eller at forsøge at ødelægge indhegningen, med et stykke godbidslegetøj. Dette redskab kan fyldes med godbider, æblestykker, gulerødder eller andre lækre snacks, som holder hesten fokuseret på legetøjet og væk fra problemer. Heste vil sparke og puffe dette legetøj rundt i stalden eller folden, i forsøget på at udvinde godbidderne gennem åbningen. Din hest vil nyde timevis af sjov, i forsøget på at få en godbid, og vil undgå at bruge tiden på at sparke, stampe eller udvikle andre dårlige vaner under dens alenetid.

Udstyr til ridebanen og stalden fuldender dine faciliteter og gør din ejendom mere praktisk.

Bomholdere, stolper, sadelholdere og rengøringsudstyr er nødvendigt for at vedligeholde træningsfaciliteterne. Enkle PVC-løsninger med bomholdere og kegler giver dig mulighed for at skabe de forhindringer og udfordringer som hesten møder til stævner, eller til daglig træning og uddannelse. Dressurtræning og startnumre hjælper dig til at forberede eleverne på at yde sit bedste. Det er nemt at lave små baner til nybegyndere med keglerne i stærke farver. Sørg for at dit udstyr altid ser nyt ud ved at vedligeholde og opbevare det korrekt, og udskift ødelagt og udslidt springmateriel.

Ridebaneudstyr kan gøre træningen sjovere for både elever og heste.

Med udstyr fra Horze kan du sætte lidt kulør på ridebanen. Solid PVC-plastik i stærke farver er ideelt til små stalde, og det er nemt at vedligeholde og flytte rundt på. De farverige bomholdere er perfekte til justering af højden, og giver forskellige udfordringer til rytterne. Brug holderne sammen med enkle PVC-stolper der kan købes i de fleste byggemarkeder, og så har du dig hurtigt en ridebane. På den måde kan du træne som det passer dig."