Hestelegetøj

Hestelegetøj

Hestelegetøj er ideelt når man skal undgå dårlige staldvaner. Vælg mellem et stort udvalg af underholdning til din hest, hvis den bruger mange timer i stalden eller indhegningen.
10 artikler

Køb Hestelegetøj på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Hestelegetøj vil holde din hesteven underholdt i timevis.

Hestelegetøj er perfekt at opbevare i stalden for at undgå kedsomhed. En opstaldet hest kan opbygge dårlige vaner, og ved at holde den optaget med et stykke legetøj, kan du reducere chancen for cribbing eller vævning. Horze tilbyder sjovt legetøj, som kan holde selv den mest uregerlige hest tilfreds, mens den opholder sig i stalden. En bold til at kaste med, er en sikker og nem måde at underholde på, og det vil holde din hest fra at blive rastløs i stalden eller på folden. De bløde gummibelagte plastik bolde er specialdesignet til heste, og er nemme at fange med tænderne uden at de bliver ødelagt. Hesten kan kaste og sparke bolden for timevis af leg.

Hestelegetøj på folden, holder holder en ensom hest fra at skabe problemer.

Når du tilbyder en blød gummibold til en enlig hest, får den en øjeblikkelig legekammerat, og kan holde sig underholdt på folden. Heste som står på folden alene kan kede sig, og et enkelt legetøj kan distrahere kedsomheden. Hold din hest fra at udvikle dårlige vaner eller at forsøge at ødelægge indhegningen, med et stykke godbidslegetøj. Dette redskab kan fyldes med godbider, æblestykker, gulerødder eller andre lækre snacks, som holder hesten fokuseret på legetøjet og væk fra problemer. Heste vil sparke og puffe dette legetøj rundt i stalden eller folden, i forsøget på at udvinde godbidderne gennem åbningen. Din hest vil nyde timevis af sjov, i forsøget på at få en godbid, og vil undgå at bruge tiden på at sparke, stampe eller udvikle andre dårlige vaner under dens alenetid.