Coolsens, 2L

DKK 499,00
Prisen er inkl. moms
2 l (DKK 249,50 / l)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 7 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Den ideelle måde at forfriske kroppen på og revitalisere musklerne efter anstrengelse.

FAQ:
Bør jeg bruge Cavalor Cooling Wash i varmt eller koldt vand? Cavalor Cooling Wash bør bruges med koldt vand for at køle og forfriske din hest. Er Cavalor Cooling Wash et desinfektionsmiddel? Nej. Selv om Cooling Wash har nogle af de samme egenskaber som desinfektionsmidler, er det to helt forskellige produkter, designet til forskellige formål. Kan Cavalor Cooling Wash erstatte normal shampoo? Ja. Selv om Cavalor Cooling Wash ikke skummer lige så meget som shampoo, vasker den pelsen og huden. Den hjælper også med at afkøle og afslappe hestens krop. Hvad er Cavalor Cooling Wash' vigtigste effekt? Cavalor Cooling Wash har en kølende virkning på hestens ben og krop efter arbejde. Den stimulerer også tørringen og får den til at gå hurtigere.


Brugsanvisning:


Anvendelse: Cavalor Cooling Wash indeholder en blanding af essentielle olier til at vaske, forfriske og stramme hestens krop og muskler op med efter anstrengelser. Det fungerer også som desinfektionsmiddel til mindre skader.

Dosering, anvendelse og sikkerhed: Brug hætten til dosering. Bland 1 del (20 ml) i en spand med mindst 4 liter koldt vand. Vask hestens krop med blandingen, specielt på ryggen og benene. Den kan skylles af efter nogle minutter, men det er ikke nødvendigt.Brug maks. 14 ml Cooling Wash pr. 4 liter. Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. PakningStor flaske 3 l.


Produkt-ID: 320908

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.