Mane 'n Tail Mane N' Tail Spray Away Shampoo 946 ml

DKK 249,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.95 l (DKK 262,11 / l)
Spar 16 % på din bestilling
Kopier kode: SHOPPING16
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 22.08.2022. Ikke gyldig for mærkene Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup.
One size
Partnerprodukt
Forvent 4 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

En shampoo som hurtigt vasker hesten helt ren, har længe været alle hesteejeres drøm. Problemet med andre formler har været barske resultater: udtørret hud og pels.Nu er drømmen endelig blevet til virkelighed!Spray-away fordele:*Renser grundigt uden at skulle skrubbe ; sikker og skånsom nok til at bruge hver dag.*Essentielle olier i kombination med proteiner styrker og genopbygger hårlaget, og giver pelsen glans.Hjælper med at vedligeholde en sund og smuk pels, ved at eliminere svamp og bakterier.*PH-balanceret til følsom hud, så den kan bruges ved mindre skrammer og sår.


Brugsanvisning:


Fremgangsmåde:MANE ‘N TAIL® SPRAY AWAY™ renser dybt uden at man skal skrubbe! Påsæt blot vanddyssen på vandslangen, fordel skummet direkte på hesten og skyl efter – let og hurtigt, og behageligt for hesten.473 ml koncentrat giver 4 liter Shampoo.


Produkt-ID: 304672

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: