Equiclean Outdoor Shampoo, 2 liter

DKK 219,00
Prisen er inkl. moms
2 l (DKK 109,50 / l)
15% EKSTRA rabat på mærket Horze
Kopier kode: HORZE15
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 19.05.2022. Ikke gyldig for mærkene Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Farve: Appelsinskal
Appelsinskal Stassek Equiclean Outdoor Shampoo, 2 liter
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Særlig hesteshampoo til skæl og problemhår
 
  • med naturlig organisk svovl, gavnlige olier og ekstrakter
  • Med SØLV-IONER - inaktiverer bakterier
  • renser meget mildt og skånsomt og med balsamerende virkning
  • gendanner vitale naturlige olier uden at efterlade en fedtet film på pels og hår
ideel både til heste som holdes udendørs og til heste med hud- og pelsproblemer
 
Equiclean Outdoor & Sensitive har en mild og effektiv rensende virkning. Den virker også som en balancerende og nærende balsam som styrker pels og hår, og fremmer sund hud.
 
Equiclean Outdoor & Sensitive er førstevalget til pleje af fedtet og skællet hud. Det styrker de naturlige funktioner i hud og hårfollikler og fremmer skånsomt selvreguleringen. Organisk svovl anvendes ofte i human medicin til allergikere, til lindring af uspecifikke hudlidelser såsom skæl, fedtet hud og kløe. Organisk svovl hjælper med at løsne skæl, har en antiseptisk virkning og regulerer talgkirtler.
 
Olivenbladsekstraktet i Equiclean Outdoor & Sensitive indeholder høje doser oleuropein fra olivenblade. Oleuropein er en naturlig antioxidant som har en lindrende virkning på huden og forbedrer pels og hårs naturlige struktur. Det er også effektivt til forebyggelse af hudirritation.
Tyrkisk rød olie fremstillet fra højkvalitets amerikansk olie forhindrer at naturlige olier forsvinder fra pels og hår.
 
Parfume kan forårsage allergiske reaktioner og duften af parfumerede shampooer tiltrækker ofte insekter. Equiclean Outdoor & Sensitive er derfor ideelt til heste, fordi det er parfumefrit.
Equiclean Outdoor & Sensitive har også en hurtig og langvarig regenererende virkning på 'stævne-manker' som er stressede og skøre som følge af hyppig fletning. Equiclean Outdoor & Sensitive's evne til at gendanne naturlige olier ses umiddelbart efter vask.
Den udvalgte sølvformel kombineret med de allerbedste naturlige råmaterialer fremmer normaliseringen af sensitiv og delikat hud, og inaktiverer bakterier.

 

Produkt-ID: 25726

Læs anmeldelser: