FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Bling pisk

Produkt-ID: 42115

DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Bedste forsendelsespris
På grund af størrelsen på dette produkt er der et fast fragtgebyr. Kampagner med gratis fragt eller fri fragtgrænse gælder ikke.
Horze Bling pisk
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Bling pisk
DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Bling pisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Dressurpisk med dekorative klare krystallignende sten på skaftet. Med piskesnert og læderhåndtag.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

superb
0 Likes

Meget flot pisk selv for arbejdet til fods. Meget smuk afslutter faktisk en artikel, der ændrer sig lidt i forhold til den klassiske sorte. Smuk produktkvalitetsrapport. Opmærksomhed modtaget undtagen næste dag! I en anden pakke ......

Bestilt, betalt, faktureret, men pisk mangler i pakken!
0 Likes

Tak til dit team for at løse dette lille problem ..... mødtes ved åbningen af boksen .... som også var for lille ..... til en træningspind ....

Pisken er meget interessant
1 Likes

pisken er meget god, smuk ligger behageligt i hånden. Jeg håber, det vil vare længe. Jeg anbefaler. Straziki skinner))))

Størrelse: Stor
tak !!!
1 Likes

Som lovet skriver jeg en ny anmeldelse baseret på praktisk erfaring. Pisken er bare fantastisk! Det er fremragende i hånden, og det er fremragende i arbejde! Fleksibel og elastisk giver det dig mulighed for at forklare din hest, hvad du vil have første gang. Bemærk, at minimumsanvendelsen på samme tid) Meget tilfreds! Tak Horze !!!

Størrelse: Normal
Meget tilfreds
1 Likes

Jeg læste anmeldelser og besluttede at købe denne pisk. Jeg har ikke testet det endnu, men det første indtryk får allerede lyst til. Pisken er behagelig, velafbalanceret, derudover har den et luksuriøst design og glider ikke, som beskrevet ovenfor, i hånden. Jeg håber, at det i praksis også viser sig at være en succes! Jeg vil bestemt afmelde)

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.