Horseware
Horseware

Horseware

327 artikler
Køb Horseware fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Lige siden firmaet Horseware of Ireland blev grundlagt i 1985, har de været pionerer på dækkenmarkedet med deres velkendte dækken Rambo Original. I dag er Horseware et af de mest pålidelige mærker når det gælder dækkener, og er førende inden for produkter til heste, hunde og mennesker. Micklem-trensen og Ice-Vibe-systemet er blandt de seneste gennembrud hos det respekterede firma.

Dækkenserien Rambo er Horsewares originale produkt, og er stadig en bestseller. Disse dækkener har en halvhøj hals som eliminerer trykpunkter og forebygger gnavning. Materialerne der bruges til Rambo-dækkenerne er de mest holdbare og uopslidelige på markedet med 1000D ballistisk nylon – det samme materiale som militære våbenveste oprindeligt blev lavet af. Rambo-dækkener er robuste og varme med fremragende åndbare egenskaber, så man undgår overophedede heste når temperaturen ikke passer til årstiden. Rambo Micklem trensen er udformet til at sidde på hestens hoved uden at skabe trykpunkter på nakke og næse. Den unikke trense har mange anvendelsesmuligheder, og kan bruges som kapsun eller bidløs trense. Trensen er meget komfortabel for hesten, og er fuldt justerbar for at sikre en korrekt placering og at rytteren opnår god kontrol. Der findes også en række andre produkter i Rambo-serien, som korrektionspads til sadlen, hundesenge, træktove og andet udstyr. Serien kendetegnes ved suveræn kvalitet og stil, med fremragende funktionalitet.

Ice-Vibe gamacherne er et banebrydende system som bidrager til at restituere trætte og ømme ben efter anstrengende træning. Det unikke design gør, at benet pakkes ind i en ispose, for derefter at blive forsigtigt stimuleret af batteridrevet vibration som fremmer blodomløb og heling. Gamacherne bidrager til at stimulere blodcirkulationen, og dæmper hævelse og inflammation der kan opstå når musklerne overanstrenges. Ved at bruge Ice-Vibe gamacherne før træning kan man også reducere risikoen for skader, idet blodomløbet øges og sener og muskler varmes op. Systemet gør det nemt og hurtigt at nedkøle hestens ben, så man ikke behøver at skylle dem med koldt vand. Der findes også hasegamacher, som øger restitueringen af et område hvor hesten ofte oplever smerte og ubehag.

Rhino og Amigo er to andre serier fra Horseware, hvor stil, vægt og design burde appellere til de fleste. Blå og sort er stadig de mest populære farver på disse slidstærke dækkener i høj kvalitet. Der findes mange modeller som udedækkener, stalddækkener, fleecedækkener, skridtdækkener, halsdækkener og inderdækkener. Rhino-dækkenerne har samme høje hals som Rambo-dækkenerne, og fås med tern eller andre stilige mønstre. I Amigo-serien finder man alt lige fra en række flotte trenser og grimer til hundetøj og senge. Dækkenerne i serien har en klassisk udformet hals, og kendetegnes ved stærke farver og den gode kvalitet man forventer af Horseware. Amigo har også transportgamacher, og produkterne i serien har flotte striber og farvekombinationer. De fantastiske grimer og trenser i denne serie er i en optimal kvalitet og er ekstremt funktionelle.

Horseware tilbyder også tøj som jakker og veste såvel som ridebukser og andet tøj til herrer, damer og børn. Hundesenge og dækkener fuldender kollektionen, og man kan matche farver og modeller med hestens garderobe. Den enestående kvalitet gør Horseware-produkterne unikke, og de vil kunne tåle slitagen fra hesten samtidig med at de bevarer sit gode udseende.