Ointment Special 500 g

DKK 159,00
Prisen er inkl. moms
1 kg (DKK 318,00 / kg)
Spar 13 % på din bestilling
Kopier kode: 48h-SALE
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 26.05.2022. Ikke gyldig for mærkene Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana.
One size
Partnerprodukt
Forvent 8 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Hovcreme fra Irland af absolut højeste kvalitet. Påføres med klud eller pensel. Trænger ind og beskytter hovene. Anvendes især når hovens glasurlag er skadet, f.eks efter træning på sandbaner. Kan også anvendes på kronranden, hvis hesten har problemer med udtørret eller skællende kronrand.


Egenskaber:


  • Hovcreme til beskyttelse af hovens glasurlag
  • Kan med fordel anvendes som kronrandssalve
  • Trænger ind og beskytter hovene

Teknisk beskrivelse:


Indhold:Bivoks, Lanolin, Torskeleverolie, Linolie, Tjære,Bay Olie, Svovl og Chloroxylenol i en specielt sammensat fedtbase.


Brugsanvisning:


Brugsanvisning:Vask hovene grundigt og tør let af med en klud. Påfør Hovcreme Special med pensel, udvendigt på glasurlaget. Man bør ikke behandle sålen med fedt eller olie medmindre hoven har stået i blød i vand forinden.Obs! Ved hovproblemer anbefales supplement med Blue Hors Biotin Complex.Opbevaring:Opbevares køligt og utilgængeligt for børn.


Produkt-ID: 308659

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.