Hoof Hardener 250 ml

DKK 329,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.25 l (DKK 1.316,00 / l)
Yderligere 10% EKSTRA rabat på din ordre
Kopier kode: SUMMER10
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 30.06.2022. Ikke gyldig for mærkene 30.06.2022 Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Keratex Hoof Hardener sammensætningen er patenteret og indeholder et unikt fleksibilitetsmiddel samt et hærdningsmiddel, hvilket gør dette til det perfekte produkt til beskyttelse af din hest mod: sprøde, revnede, bløde eller svage hove; bløde, følsomme eller tynde såler; gentagne skotab; overgang til barfod; hovskader.
Keratex Hoof Hardener vil styrke og beskytte skoede og uskoede hove, for at genskabe sundhed efter følsomme såler og for at forhindre eksisterende revner i at kravle opad eller på tværs over hovene.
Det virker ved en tværbinding af keratiner og proteiner inden i hovens indre strukturer og gør hoven stærkere indefra. I og med det optages inde i hoven, vil det ikke "falde af" i terrænet, men vil vedblive at virke inde i hoven, uagtet vejr og terrænforhold.
Siden produktet først blev tilgængeligt for hestejere i 1990, som det første produkt af sin art, har Keratex Hoof Hardener bevist at det kan forbedre hovkvaliteten på både kort og lang sigt. Keratex Hoof Hardener er tilladt til brug i konkurrencer og anbefales af dyrlæger og beslagsmede verden over, herunder den olympiske beslagsmed Ian Hughes.
Kåret til Product of the Year og Editor's Choice ved flere lejligheder af USAs mest prestigefyldte rytterpublikation, Horse Journal, - dette anmelderroste produkt er ofte fremhævet i mange af verdens ridetidsskrifter og er anerkendt inden for hesteindustrien, beslagsmede og dyrlæger som førende produkt indenfor sit felt.


Teknisk beskrivelse:


En 250ml flaske holder i ca. 3 måneder.
Fås i 250 ml flasker, Påføringsbørste medfølger.


Produkt-ID: 316266

Læs anmeldelser: