FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Back on Track gravhunde dækken

Produkt-ID: D2025

DKK 551,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track gravhunde dækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track gravhunde dækken
DKK 551,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track gravhunde dækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Back on Track® dækken til gravhund er magen til et standard dækken, men er designet specifikt til hunderacer med korte ben og lange kroppe. Det beskytter dyrenes store muskelgrupper samt det følsomme bugområde. Dette dækken er vandafvisende, åndbart, har polyester udvendigt, er foret med det revolutionerende Welltex™ tekstil ismeltet keramisk pulver, som gør hunden i stand til at holde på sin kropsvarme uden at risikere overophedning. Det har elastiske benstropper til bagbenene, hul i nakken til hundesnoren, reflekser på begge sider og justerbar front.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

stor
0 Likes

Ofte går jeg "trin" med min Dwarf Dachshund i alle vejrforhold. Med trin mener jeg; med min mobilitetsscooter. Min tax har lært at gå løs og i snor ved siden af mobilitetsscooter. Fordi jeg skal køre langt et par gange om ugen (alle årstider) har jeg købt Back on track Dachshund Tæppe for at holde min moppie varm og tør. Selvfølgelig kører han også store stykker. De Deken går hele vejen mellem forbenene, til enden af brystet. Lukningen er derfor lidt mere bagpå. Ideel til dachshunds, fordi disse tæpper er lidt længere end andre tæpper. Når du er i tvivl om størrelsen? Så bestil blot 2 størrelser og send blot en tilbage efter montering.

Størrelse: Normal
Back On Track Dachshund Warp
0 Likes

Langt den bedste hundevenlige varp. Hunden ser også ud til at kunne lide det :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.