Hundemadrasser og Hundesenge

Hundemadrasser og Hundesenge

Hundesenge i bløde materialer og forskellige design er den bedste måde at holde hunden sikker og komfortabel på, uden at skulle opgive sin egen seng. Hundepuder er perfekte til afslapning.
5 artikler
Køb Hundemadrasser og Hundesenge fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Hundesenge er det bedste sted for din hund at ligge trygt og komfortabelt, uden at man giver sin egen plads i sofaen eller sengen fra sig.

Hundesenge fås i tekstiler, størrelser og former der passer til enhver hundeejer. Vælg fleece eller lammeskind for at give din ven den mest luksuriøse soveplads. Hold hår og snavs væk fra din seng og giv dit kæledyr dens egen seng. Tilføj et selvvalgt broderi med fx hundens navn for at gøre sengen speciel.

Hundepuder giver din ven et blødt og trygt sted at sove.

Disse hundepuder giver dit kæledyr mulighed for at slappe af, samtidig med at de ser godt når man tilføjer et personligt præg med et broderi. Gør dem personlige med et selvvalgt monogram. Hundepuder er den perfekte løsning når Fido skal holdes væk fra møbler eller seng, og når han skal have sit eget sted. Vælg mellem bløde puder med fleece, lammeskind eller blød bomuld for at få den ultimative komfort.