Spar 22% på en valgfri vare! *
Brug koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo
Hundesnacks

Hundesnacks

Hundegodbidder er den perfekte hjælp i træningen af din velopdragne hund. Hundesnacks viser hunden at den er elsket, og bliver belønnet for god opførsel.
24 artikler

Godbidder til hunde er praktiske som hjælp til træningen og som belønning for veludført arbejde.

Horze har hundegodbidder med alle mulige smage og i mange størrelser for at de skal passe perfekt til din hund. De naturlige smage er tiltalende, og gør træning og indlæring sjovere. En belønning i form af en godbid hjælper med at forstærke ønsket opførsel under træning. En lille godbid kan opretholde hundens positive indstilling, og gøre træningen succesrig for hunde i alle aldre.

Hundegodbidder kan også bruges som et mellemmåltid.

Godbidder til hunde er en enkel måde at vise glæde og kærlighed på mellem måltiderne, eller når hunden skal udføre en opgave. Giv hunden en godbid før du tager til arbejde for at vise din kærlighed eller smid godbidden ind i buret når det er tid til at gå derind. Godbidder fra Horze er et sundt mellemmåltid som ikke gør din hund mæt eller overvægtig. Hundegodbidder i tilpas mængde forebygger at hunden tager på, ved at være et sundt alternativ til menneskemad og madrester.