Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze støjdæmpende hut

Produkt-ID: 22840

DKK 179,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze støjdæmpende hut
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze støjdæmpende hut
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold distraktioner på et minimum med denne støjdæmpende hut.


Den sporty stil og det gode, klassiske udseende på denne hut giver komfort og ventilation, uden at lyde fra publikum eller trafik forstyrrer ridningen. Den åndbare øredel er fremstillet af neopren. Denne hut fås i neutrale farver som passer godt til din hest, og den er har en takket kant som giver et stiligt look. Frontdelen dækker pandelokken, uden at forstyrre hestens øjne. I kan begge ride i fred og ro med denne stilige hut.


Egenskaber:


  • Kraftig, holdbar, hæklet hut
  • Ører af neopren for at dæmpe unødig støj
  • Flotte takkede kanter
  • Neutrale farver

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Håndvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles. Lufttørres på snor.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

god
5 Likes

Det fungerede godt og havde stil. Jeg brugte det på min første begivenhed, og min hest er lidt stresset og nysgerrig, han tog alt helt roligt, han så lidt ud og sådan, men jeg synes, at ørehætten havde meget at gøre, vi kom på 2. pladsen.❤

Bedste øre-net!
4 Likes

Jeg elsker absolut dette øre-net! Min hest er meget uhyggelig, og det har virkelig hjulpet, når jeg kørte udendørs. Det passer også meget pænt og er en fantastisk kvalitet. Du kan ikke slå prisen !! Jeg vil have mere i andre farver!

Støjt øre-net
2 Likes

Ankom som lovet og var som beskrevet, kvalitetsartikel, der gør, hvad det siger

Elsker det
1 Likes

Bruger i cirka et år og har holdt sig godt. Brugt på flere heste og aldrig et passende problem. Ophold. Let at tage på. Jeg kan godt lide den enkle strik. Blødere. Også jeg ville elske flere farver. Tak for et fantastisk produkt!

Top!
1 Likes

Ører lidt fair for min hest, hvis ikke meget tilfreds med udskæringen, går farven med alt. Støjreduktion hjælper min hest til mindre stress i konkurrence, jeg vil også bruge den til at slå.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.