Mid Season SALE
Imperial Riding

Imperial Riding

230 artikler
Køb Imperial Riding fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Imperial Riding blev dannet i 1920 som leverandør af baggage og hundesnore, under navnet Nederinum. Nederinum havde et lille udvalg af produkter til ryttere, og snart blev forretningen udvidet til at omfatte alt til hesten og rytteren. Produkterne fra Imperial Riding komplimenterer alle produkterne i Horze kollektionen, og farvepaletterne og kvaliteten, er det perfekte match til begge firmaer. De Imperial Riding produkter som Horze kan tilbyde på nuværende tidspunkt, omfatter sadelunderlag, dækkener, grimer, plejeprodukter og ridetøj. Imperial Riding er stolt af at til tilbyde en af de få hjelme som er tilgængelige hos Horze. Sikkerhedshjelmen fra Imperial Riding er EN1384 godkendt, for at give ro i sindet når du og dine nærmeste rider.

Imperial Riding produkter såsom sadelunderlag, tilbydes i flotte farver, og er fremstillet i blødt bomuld med høj kvalitet, for at absorbere fugt og se fantastisk ud. De matchende Polobandager fra Imperial Riding, tilbyder blød beskyttelse som er enestående og moderne, for et komplet sæt. Den broderede tekst er elegant, og bandagerne vil holde din hests ben beskyttede under træning. Farvekombinationerne fås i sæsonens mest moderne valgmuligheder. Ridebukser fra Imperial Riding, er en flot kombination af high performance materialer med det seneste modetrend. Glitteren, detaljer og bling, giver disse topkvalitets ridebukser et særligt præg. En flot, skinnende pisk, med et håndtag belagt med imiterede diamanter, sætter et elegant præg på din dressurridning. Tilføj et ekstra lag til din ridning, og prøv Imperial Ridings flotte jakker. Fremvis din ridestil med disse attraktive jakker, og hold varmen mens du ser fantastisk ud. De særlige detaljer indbefatter broderi, emblemer og grafik, som giver stil. Det bløde fleece isolerer, og giver netop nok beskyttelse mod kulden. Der er jakker som er ideelle til at have på med jeans i byen, eller omkring stalden når du arbejder. Prøv softshell jakken, som giver ekstra vindtæthed, samt refleksstriber på ryggen, for synlighed og sikkerhed. Denne slim-fit jakke er perfekt til at smigre figuren, og giver netop tilstrækkeligt med beskyttelse. Kraven vil holde trækken fra at nedkøle halsen, og cuttet passer godt over ridebukser i sadlen.

Imperial Riding giver muligheder for både rytter såvel som hest, og kombinationerne vil matche godt med resten af produkterne fra Horze-serierne. Disse valgmuligheder fra Imperial Riding er klassiske, og tilbyder et sofistikeret look. Produkternes kvalitet er exceptionel, og vil holde til mange års ridning.