15% rabat på alle Back On Track-produkter! Se nu

×
Tryk og hold for at zoome
Produkt-ID: #310883

Snuggy Hoods Snuggy Bug Body

DKK 1.390,00
(Prisen er inkl. moms)

Sammenlign priser med hvem som helst! Vi matcher alle vores konkurrenters priser! Læs mere

Konstrueret af samme smarte stof som Sweet Itch insekthætten og dækkenet, Bug Body er robust men dog letvægt og fuldstændig åndbar, vandafvisende, sætter en stopper for blegning af pelsen, samt beskytter mod dansemyg, andre flyvende / bidende insekter, støv og snavs. Det smarte stof er designet specielt til at holde din hest eller pony kølig og komfortabel. Snuggy Bug Body kommer som en todelt hals- og dækken-kombination for at forenkle monteringen. Dækkenet - med indbygget mavestrop, halestykke- og flap tilpasses først. Halsen glides derefter over hestens hoved og fastgøres til dækkenets halsstykke hele vejen rundt med velcro, til det er sikret og uden huller. NY for 2016 - XL Hale Flap! Bredere og længere halestykke for yderligere dækning og beskyttelse. Toppen af ​​halsen sidder tæt bag ørerne og er elastisk og justerbar for at forhindre uønskede insekter i at komme ind under. Manområdet ved af halsen er foret med en sømløs non-stretch foring for at forhindre friktion. Manke- og brystområderne er elastiske for at forhindre tryk. Tre justerbare velcro lapper er monteret på dækkenet og maven for at stoppe huller og en stærk binding køres langs rygsøjlen for at holde dækkenet i form og forhindre det i at glide bagud. Der er også mulighed for at tilføje Sweet Itch Hætten med ører og frynser (sælges separat) for ekstra dækning for alvorligere tilfælde. Tilbyder nakke til hale beskyttelse - Snuggy Bug Body® er den mest innovative, beskyttende 'Bug Body" på markedet. Når halsstykket er afmonteret, kan dækkenet anvendes for sig selv, eller med hvilken som helst Snuggy Hood, eller en anden hætte eller dækken. Også fremragende som et underlag i vintermånederne, med eller uden halsstykket.


Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Fem måder at holde hesten afkølet på under varme sommerstævner

Det virker som om nogle af de bedste stævner finder sted på sommerens varmeste dage. Er du bekymret for hvordan du holder hesten afkølet under de varme stævner? Her er nogle gode råd til hvordan du kan hjælpe hesten med at forblive afkølet og komfortabel.
Læs mere

Bye Bye Bugs: Insektbeskyttelse og forebyggelse

Bliver din hest generet af insekter? Nu findes der mange måder at beskytte din hest på til sommer.
Læs mere

Valg af rigtigt dækken til hesten

Uanset om du lige har fuldklippet din hest eller bare ønsker at give den et ekstra beskyttende lag i det barske vintervejr, er det vigtigt at vælge det rigtige dækken...
Læs mere

Sammenlign priser med hvem som helst!

Vi matcher alle vores konkurrenters priser! Hos os betaler du aldrig mere for identiske varer end i andre danske netbutikker!


Hvordan fungerer det?

  1. Udfyld skemaet og indsend dit Lavprisgaranti-ønske.
  2. Tjek din indbakke for en ny e-mail fra Horze.
  3. Klik på linket i e-mailen for at aktivere din ønskede pris!

Kopier og indsæt hjemmesidens adresse for det identiske produkt der har en lavere pris.

Dit ønske er sendt til Horze Support Team.

Vi behandler det og svarer dig så hurtigt som muligt. Processen kan tage op til 24 timer man-fre 8-16 (GMT+02:00).

Andre produkter som kan være interessante

BILLEDER FRA BRUGERE Del dit eget billede af produktet med hele verden. Læs mere.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Login