Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Nevada Combo regn/insektdækken.

Produkt-ID: 24043

DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Køb også
Horze Nevada Combo regn/insektdækken.
DKK 599,00
Horze Rejsetakse
DKK 299,00
Horze Nevada Combo regn/insektdækken.
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt mod sommerens insekter med dette lette dækken.


Når et let dækken er nødvendigt for at beskytte mod sommerens regnskyl og insekter, er dette kombi-dækken det perfekte valg. Ryg og overlinje er vandtæt polyester, og sider er åndbart mesh der beskytter mod insekter.


Egenskaber:


 • Let ude/insekt kombi-dækken.
 • Fuld vandtæt beskyttelse i rygområdet.
 • Åndbart mesh i siderne.
 • Vandtæt og vandafvisende.
 • Vindtæt.
 • Skulderkiler for bevægelsesfrihed.
 • Krydsgjorde.
 • Benstropper.
 • Haleklap.
 • Bringelukning med karabinhager.
 • Aftageligt halsstykke.

Teknisk beskrivelse:


600D ripstop polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C, lufttørres.


Brugsanvisning:


Undgå insektbid med dette lette udedækken.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Virkelig imponeret over dette tæppe.
1 Likes

6ft 3 passer godt til min ret tykke 16hh hoppe. Jeg har kun brugt den minus den aftagelige nakke, men den har ikke gniddet, og der er masser af plads på skulderen. Det er meget let, så det er temmelig cool til et brusebadtæppet tæppe, og det vandtætte afsnit fungerer godt. Efter 2 timers kraftigt regn den anden dag var min hoppe ryg for det meste tør under tæppet. Jeg har kun brugt det i et par uger, så tiden viser, hvor hårdt det er.

Godt tæppe
0 Likes

Et godt tæppe lavet af behagelige materialer af høj kvalitet er perfekt til hele sæsonen, det er praktisk at det kan bruges til regn og mod insekter, det ser spektakulært ud, opfylder sit formål med 100% :)

Strålende sommerregnregn
0 Likes

Et genialt sommerregnet tæppe, der sidder godt og har normal størrelse. Har ikke haft det så længe, men kvaliteten virker anstændig. Utroligt dejligt dæk nu i det skiftende vejr.

Cover ikke solidt
0 Likes

Vi købte 2 tæpper. Dæk ikke særlig godt skåret. Ikke modstandsdygtig. Den første: en stropp revet af efter 15 dage. Dæk godt at kaste. med spillerens hest Den 2. stropp frigives efter 1 måned brug med en hoppe, der aldrig berører hans forretning.

Dejligt tæppe til varmere regnvejrsdage
0 Likes

Smukt flue / turnout tæppe til varmere regnvejrsdage. Passer til min pony med faktisk 1,30 m ryglængde i 1,35 m meget godt fra længden - halsdelen kan være lidt smalere at justere, og mave stropperne er lidt for lange i den korteste holdning.- men dette er små ting. Desværre er fastgørelsen af halsdelen så lang, at når "hovedet ned" position skaber et mellemrum mellem loftet og halsdelen - dette er snarere ikke nyttigt og kunne forbedres. Efter 14 dages kobling er tæppet ikke blevet beskadiget, så jeg håber, det vil vare længe.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.