Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu
Supertilbud

Insekt Sæt: Kombineret dækken & fluemaske

Produkt-ID: CP2427

DKK 699,00
(Prisen er inkl. moms)
Insekt Sæt: Kombineret dækken & fluemaske
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Insekt Sæt: Kombineret dækken & fluemaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt din hest mod sommerens irriterende fluer med dette fuldstændigt beskyttende dækken med hætte. Dette insektdækken i kvalitet, er lavet af stærk mesh stof. Har en høj hals, fuld maske, slidser og krydsgjorde. Indlægget med strækbart stof ved hals/mankeområdet, giver masser af bevægefrihed. Dette dækken har en stor haleklap og benstropper, der holder det på plads. Fantastisk til de heste der altid har tendens til at tabe masken. Hætten lukkes med spænder og velcrostropper.


Egenskaber:


  • Stærk mesh tekstil
  • Aftageligt halsstykke med velcrostropper
  • Hætte med velcrolukning
  • Spændelukninger og velcrostropper
  • Slidser og krydsgjorde
  • Blødt satin ved hals & skuldre for at fjerne friktion
  • Stor haleklap med benstropper

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes ved 40°C med lignende farver. Brug ikke klorholdig blegemiddel. Kold strygning. Må ikke tørretumbles. Må ikke kemisk renses.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dæk godt trimmet, resten er dårlig ..
1 Likes

Cover dækket i størrelse 135, perfekt skåret og går perfekt til min lille hest 1m50. På den anden side er halsdækslet meget for stort, jeg prøvede det på en større hest, som normalt havde størrelse 145, og det var for stort for ham også ... Fluemasken, "ponnistørrelse" for meget stor også, går ikke til min hest på 1m50 normalt iført en størrelse kobbe .. Det er en skam, fordi omslaget er virkelig rart, hvis i det mindste halsen blev skåret godt, ville det være rart. Desværre ikke tilfreds med 2 artikler ud af 3 ...

dækker halsen og masken meget for stor ..
1 Likes

Coveret, der er bestilt i 135, er perfekt tilpasset min lille hest. Ved ulemper er fluemasken "ponnistørrelse" for stor, mens min lille hest lægger en kobbelstørrelse ved basen, masken er ikke egnet til min hest eller den af en ven, der sætter hestestørrelsen ved basen .. Halsdækslet, heller ikke egnet, er meget for stort og for bredt til min hest, hvilket sætter en kobbelstørrelse i bunden .. 1 god artikel på 3 .. På trods af det virker dækslet solidt og er meget let .

midler
1 Likes

Hurtig levering, meget åndbar dækning, mod størrelse lidt stram, især ved skuldrene, normalt til min hest tager det en størrelse 135 cm, og selvom jeg beklager ikke at have taget 145

stor skuffelse!
1 Likes

Dæk, der glider på bagsiden af hesten og ødelægger manken, revet i 2 dage! Flymasker er meget dårligt designet og gnider på heste øjne! Heldigvis købte jeg dem på salg, fordi 79 € til den Hello-fidus! !!

Produkter ikke top
1 Likes

Størrelse korrekt, men halsbeskyttelsen passer ikke godt og især ikke nok til at fastgøre den på masken eller grimmeren. Masken er fint til at arbejde med heste, men ikke til den for dårlige finish. Det er ikke værd at 80 € men kun 40 €. At se med tiden produktets modstand.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.