Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu
-20%

Harry Hall Jodhpur-støvler.

Produkt-ID: 322789

DKK 791,20
DKK 1.049,00
(Prisen er inkl. moms)
Harry Hall Jodhpur-støvler.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Harry Hall Jodhpur-støvler.
DKK 791,20
DKK 1.049,00
Harry Hall Jodhpur-støvler.
Beskrivelse

Beskrivelse

Jodhpurstøvler med lynlåsfront fremstillet af italiensk kernelæder. Læderforing, YKK-lynlås med knaplukning. Elastikpaneler og sporeknop i gummi. Tofarvet skridsikker sål, formstøbt indersål og trækstrop med brand.


Teknisk beskrivelse:


100% læder.


Gennemsnitlig vurdering
2.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Harry Hall ridesko
1 Likes

Visuelt findes der bestemt "smukkere" ridesko. Men jeg kan ikke gå på optikken. Disse sko er simpelthen awesome !!! Jeg er bare imponeret over udførelsen og især bærekomforten. Jeg har sko i størrelse 37-38 og 38 er også perfekt. Indersålen har ofte ikke sko af høj kvalitet. Jeg anbefaler under alle omstændigheder skoen og håber, at køberne er lige så tilfredse som jeg er.

Kan ikke give en mening om skoen
0 Likes

Jeg kan ikke bedømme skoen dog den dårlige servicekvalitet, intet problem. Jeg bestilte to produkter inklusive disse sko, der blev sendt til mig i forkert størrelse. Meget skuffende. Især når det kommer til julegaver købt i november.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.