Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-15%

Horze Classy Pull-On jodhpurs

Produkt-ID: 38074

DKK 551,65
DKK 649,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Classy Pull-On jodhpurs
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Classy Pull-On jodhpurs
Beskrivelse

Beskrivelse

Jodhpurs i kvalitets kernelæder. Designet med ægte gummisål og elastiske læderstykker i siderne.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Læder.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastiske sko!
0 Likes

Har været hjemmesko i flere år. Det første par har holdt 3 år i daglig kontinuerlig brug. Det andet par er stadig splinterny og skal stadig brydes ind. Skoene er utroligt behagelige. Jeg kan godt lide at de løber foran så pænt og smalt. Vil anbefale støvlerne til alle! Simpelthen fantastisk !!

0 Likes

En klassisk, elegant støvle, der fra dag et giver mange behagelige kilometer, både i natur, by og på kontoret. Kvalitetslæder og en dejlig sål. Findes nok ikke bedre til prisen end hér.

De har indfriet alle mine forventninger.
0 Likes

Jeg bestilte disse støvler til hverdagsbrug. Jeg havde læst at de er store i størrelsen, og da jeg svinger mellem 39 og 40 tog jeg dem i 39. De passer perfekt, og der er plads til en god sok. Jeg var lidt nervøs for om de var svære at få af og på, men det er de ikke. Jeg glæder mig rigtig meget til de er gået til, og har fået lidt slid...

Horze Classy støvler er meget behagelige!
0 Likes

Horze Classy valgte sine støvler netop fordi de er lavet af læder. Pas i størrelse, ikke smal i bredden. Sko og ben er behagelige under lange ture på en hest. Indersålen i skoene er speciel - benet er polstret, mens det går, hvilket er meget praktisk. Mine fødder er tørre, uanset hvor længe jeg er i disse sko. Jeg bærer fra sidste år - meget behageligt!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.