Få 12% rabat på ALLE dækkener fra Horze & B Vertigo!
Spar nu

Horze Hamptons jodhpurstøvler

Produkt-ID: 38079

DKK 659,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Hamptons jodhpurstøvler
DKK 659,00
Horze Bambus Ridestrømper
DKK 69,00
Horze Hamptons jodhpurstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassiske paddock støvler som har traditionelle snørebånd, men også en lynlås bagpå så man hurtigt kan tage dem af og på.


Vælg disse paddock støvler af læder med snørebånd foran og lynlås bagpå for at kombinere et traditionelt look med bekvemmelighed. Den bløde og komfortable sål er robust og støttende. Elastik i toppen af skaftet tilføjer stil og stretch. "Horze Equestrian"-navnet er præget ind i siden for at matche med din kollektion.


Egenskaber:


  • Klassisk paddock støvle med snører
  • Lynlås bagpå med knaplukning så de er nemme at tage af og på
  • "Horze Equestrian" præget ind i siden
  • Elastik i toppen
  • Flotte stikninger på forfoden
  • Solid, holdbar hæl

Teknisk beskrivelse:


Materiale: læderoverdel.


Vaskeanvisning:


Tør dem af med en ren, fugtig svamp efter brug for fjernelse af sved og snavs. Aftør med et blødt, rent håndklæde. Poler med læderplejeprodukter efter anvisning.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

5 Likes

Skoen er superkomfortabel! Har allerede prøvet mange og især i denne priskategori, jeg har aldrig set en så godt passende og behagelig sko. Super!

Fantastisk boot! Fantastisk pris!
4 Likes

Jeg købte disse støvler for et par måneder siden, og jeg elsker dem! Jeg har ikke kun kørt i dem, men også gjort boder i dem. De er meget komfortable og brød ind med det samme. Du kan ikke slå prisen. Jeg vil meget anbefale disse!

Virkelig glad ★
4 Likes

Jeg er virkelig glad for, at jeg købte disse støvler, fordi de er meget behagelige at have på, og fordi de ser flot ud !!! ♥ Specielt til en sådan pris kan du ikke klage! Jeg kan anbefale alle !!!! B-) Mfg janina

perfekt
4 Likes

perfekte såler meget behagelig størrelse virkelig meget godt de er meget gode fødder og blæse er meget behageligt at bære en hest

dejlig sko
3 Likes

Prisen er meget god. Skoen er også meget flot - men den er endnu ikke kommet ind. Kvaliteten synes - så vidt jeg kan fortælle indtil videre - at være meget god. Skoen viser sig imidlertid at være meget lille, dvs. han skal bestille en størrelse større under alle omstændigheder.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.