Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Palermo gummi jodhpurstøvler

Produkt-ID: 38013

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Palermo gummi jodhpurstøvler
DKK 299,00
Horze Palermo gummi jodhpurstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse vandtætte gummijodhpurs er perfekte til aktiviteter i vådt vejr.


Vandtætte jodhpurstøvler som er lavet af gummi for at holde dig tør. Den robuste sål giver masser af greb og friktion. Disse støvler er ideelle til en afslappet ridetur eller ridning i regnvejr og er også perfekte til arbejdet i stalden.


Egenskaber:


  • Gummi jodhpurstøvler
  • Robust sål
  • Godt greb
  • Hæl som er egnet til ridning
  • Elastiske sidepaneler

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% gummi.


Vaskeanvisning:


Tør dem af med en ren, fugtig svamp efter brug for fjernelse af sved og snavs. Aftør med et blødt, rent håndklæde. Poler med læderplejeprodukter efter anvisning.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

meget meget god.
5 Likes

Min ven har disse, og jeg har prøvet dem. De er meget gode at have på :) Jeg anbefaler også chaps, så de ikke bliver beskidte, men du må ikke, købe dem og bruge dem;)

God og praktisk, men lille i størrelse
4 Likes

For øvrigt er produktet godt og praktisk, fordi du også går i stallen før og efter rideklassen. Min samlede benstørrelse er 35 i andet fodtøj, men størrelsen 35 i disse er bestemt for lille.

Kæmpe rart
4 Likes

Death ball og strålende! perfekt og til en fantastisk pris! og passer dig med stor fod og lille fod! og selvfølgelig for dig der har børn!

fantastisk
4 Likes

Mine børn elsker det meget, og det er vandtæt. Mit barns benstørrelse er normalt 36, men disse sko skulle tages lidt større. Kvaliteten er god og har været hos min datter i et år.

Svag støtte, tynd sål
3 Likes

Sko er ikke meget god kvalitet. De understøtter slet ikke foden, hverken ved stilken eller i bunden. Landet føles som at gå gennem. Ankel, når ridning gør ondt. Det føles som at køre barfodet.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.