FLASH SALE! Spar 10% på hele din ordre *
Brug koden: FLASHSALE
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo

Kamme

Massagestrigler giver øjeblikkelig behagelig massage og komfort for din hest. Brug en kam til at løsne snavset og give pelsen en dyb rensning.

Filter
Filter
Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Farve
Farve Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Dine filtre:
12 artikler

Plastikstrigler og rykkekamme gør plejen lettere.

En plastikbørste løsner pels og jord, og er en hjælp når man skal fjerne sammenfiltringer i halen. Med de bløde plastikbørster løsnes knuder og filtringer forsigtigt, og plastikbørsten fra Horze hjælper med at bevare en flot man og hale. Vær forsigtig med ikke at trække i hårene når du børster. En jævn, kort og velplejet hale er et tegn på at hesten er godt plejet, og en rykkekam fra Horze kan hjælpe med den opgave.

Pleje af halen er lettere med en kam fra Horze.

Kæmning af manen er nemmere med en rykkekam fra Horze. De bløde greb eller solide håndtag af træ på vores mankamme gør at de ikke glider i hånden. Prøv en simpel mankam til daglig pleje som fjerner knuder og snavs, og udglatter man og hale. Mankamme af plastik eller metal fra Horze er lette at holde på, og gør det let at udføre plejen uden smerter og frustrationer hos hesten. Vær forsigtig når du kæmmer den sarte hale, uanset hvilke kamme eller børster du bruger fra Horze-kollektionen.