Tjek leveringsstatus for din ordre her
Varm stil til kolde dage
Kamme

Kamme

Massagestrigler giver øjeblikkelig behagelig massage og komfort for din hest. Brug en kam til at løsne snavset og give pelsen en dyb rensning.
11 artikler

Køb Kamme på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Plastikstrigler og rykkekamme gør plejen lettere.

En plastikbørste løsner pels og jord, og er en hjælp når man skal fjerne sammenfiltringer i halen. Med de bløde plastikbørster løsnes knuder og filtringer forsigtigt, og plastikbørsten fra Horze hjælper med at bevare en flot man og hale. Vær forsigtig med ikke at trække i hårene når du børster. En jævn, kort og velplejet hale er et tegn på at hesten er godt plejet, og en rykkekam fra Horze kan hjælpe med den opgave.

Pleje af halen er lettere med en kam fra Horze.

Kæmning af manen er nemmere med en rykkekam fra Horze. De bløde greb eller solide håndtag af træ på vores mankamme gør at de ikke glider i hånden. Prøv en simpel mankam til daglig pleje som fjerner knuder og snavs, og udglatter man og hale. Mankamme af plastik eller metal fra Horze er lette at holde på, og gør det let at udføre plejen uden smerter og frustrationer hos hesten. Vær forsigtig når du kæmmer den sarte hale, uanset hvilke kamme eller børster du bruger fra Horze-kollektionen.