-20% på alt fra Horze *
Brug koden: MIDWEEK
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo

Kanin

Kaninudstyr gør plejen af dit kæledyr både sjov og nem. Man kan finde foderskåle, vandflasker, bure og legetøj til alle kaninens behov. Kaninprodukter hjælper med at holde dit kæledyr frisk og rask.

Dine filtre:
18 artikler

Horze har alt det du har brug for, til at din kanin holder sig glad og rask.

Kanintilbehør består af alt fra indebure, udebure, madskåle, vandflasker og legetøj som bidrager til at holde kaninen tryg og sund. At eje en kanin kræver mere end et bundt gulerødder, så lad Horze hjælpe dig med at udruste kaninens miljø, med alt det nødvendige for at holde den frisk. Legetøj og underholdning er en sjov måde at gøre kaninen glad og legesyg på, samtidig med at det fremmer motion og aktivitet. Bure findes i alle størrelser og udforminger, for at passe til både kaninen og stedet buret skal stå.

Kanintilbehør gør det nemt og sjovt at passe dit kæledyr.

Pas og plej din kanin med tilbehør fra Horze. Specialdesignede madskåle og vandflasker til kaniner, er nødvendige for optimal sundhed og komfort. Tilføj et par stykker legetøj i buret, og din kanin vil være glad og tilfreds. Daglig opmærksomhed gør din kanin venlig. Hold kaninen rask med regelmæssige sundhedstjek hos dyrlægen samt negleklipning, så kommer kaninen til at leve lykkeligt i mange år.