Spar 18% på en vare efter dit valg *
Brug koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo
Kattepleje

Kattepleje

Plejeprodukter til katten som børster, kamme og negleklippere holder din kat frisk, ren og pæn. Fjern filtringer og knuder fra pelsen med vores forskellige pelsplejeprodukter.
12 artikler

Plejeprodukter til katte sørger for lidt ekstra omsorg til de naturlige, renlige dyr.

Katte er mestre i at holde pelsen skinnende ren. Selvom de fleste katte formår at klare opgaven selv, har Horze pelsplejeprodukter der hjælper dem ved behov. Børstning er en god måde at få din kat til at slappe af på. Langhårede katte kan få klumper og snavs i pelsen som kamme og børster fra Horze hjælper med at fjerne. Negleklippere holder kløerne i den rigtige længde, og er lette at bruge med lidt oplæring. Negleklippere er designet til at klippe lige tilpas uden at skade nerven.

Pelsplejeprodukter til katte hjælper katten med at holde sig ren og frisk.

Selv om de fleste katte hader at bade, kan en hurtig dukkert sommetider være nødvendig på grund af sygdom, skade eller andre ydre faktorer. Horze har pelsplejeprodukter som shampoo, balsam og udfiltring som holder kattens hud og pels ren og rask. De fleste katte klarer fint selv at holde sig rene, men når et bad er nødvendigt har Horze de rigtige produkter til at få det hurtigt og smertefrit overstået.