Køb Kattesenge online til en fabelagtig pris | horze.dk
Sikkerhed først!
30 % rabat på Horze hjelme & rygbeskyttere
Kattesenge

Kattesenge

Kattesenge har den helt rigtige størrelse til din lille ven. Kattepuder er et dejligt hvilested hele dagen. Læg dem i sollyset og så varer det ikke længe før katten begynder at spinde.
2 artikler
Køb Kattesenge fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du købe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Kattesenge giver din kat et fredeligt sted at hvile.

Kattesenge er lavet af varm, blød fleece og plys kombineret med en tyk skumpude, som giver det ultimative sted at hvile sig for din kat. Læg en katteseng på kattens yndlingssted i solen og se den rulle sig sammen og strække sig i ren nydelse. Den behagelige udformning på kattesengene fra Horze giver det perfekte sted at sove dagen væk for katten. Kattesenge holder møbler og sengetøj rent, og giver katten et komfortabelt sted hvor den kan spinde i fred.

Kattepuder giver din kat et blødt sted at sove.

Kattepuder fra Horze er bløde og indbydende, og viser din kat at den har et særligt sted hvor den kan slappe af. Katte sover store dele af dagen, så hvorfor ikke gøre kattens yndlingshobby så afslappende og hyggelig som mulig. Puder af praktisk og blødt stof giver din kat det ideelle sted at sove. Læg kattepuden på kattens yndlingssted, eksempelvis en solbeskinnet vindueskarm eller en behagelig stol, for at give den sit eget, trygge sted.