Spar 10% på alle hesteprodukter fra Horze og B Vertigo*
Spar nu

Kattetransport

Kattebure er et must-have når du skal have katten eller killingen med til dyrlægen eller andre steder. En bæretaske kan være en hurtig og nem måde når katten skal transporteres sikkert, uden frygt for at den stikker af.

Filter
Filter
Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Farve
Farve Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Dine filtre:
6 artikler

Transportbure er nødvendige for den frygtede tur til dyrlægen.

Et transportbur til katten kan lette på angst og stress på den årlige tur til dyrlægen. Hold din kat sikker og tryg, ved hjælp af et transportbur på din næste rejse. De fleste katte bryder sig ikke om at køre bil, men et transportbur kan give katten en følelse af tryghed på den næste rejse. Et stabilt transportbur i hårdt, solidt plast giver et stabilt sted for katten at gemme sig på turen. Læg en kattepude eller et håndklæde ind, som er blødt og behageligt for katten at ligge på.

Bæretasker giver samme bekvemmelighed som et transportbur, i form af en meget let taske.

Bæretasker holder kontrol på katten i bilen ved hjælp af slidstærkt, blødt stof, i stedet for transportburets noget tungere plastik. Den bløde taske er behagelig for katten, og får den til at føle sig tryg. Nettet giver luft og mulighed for at se på omgivelserne. Rejs altid med katten i et transportmiddel, for at forhindre at den stikker af. Gør næste tur til dyrlægen til en positiv oplevelse.