Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!
Spar nu

Back On Track Royal klokker

Produkt-ID: 19761

DKK 449,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back On Track Royal klokker
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track Royal klokker
Beskrivelse

Beskrivelse

Royal Protection klokkerne er fremstillet i et materiale, der fordeler kraften fra et slag. De er forstærket med en kevlarlignende materiale, der forhindrer en hestesko fra ødelægge kopperne og skade hesten. De har en særlig forhøjning på indersiden for at tilpasse hestens kode og forhindre at kopperne vrides rundt. Meget slidstærke og slagfaste. Sælges i par.


Teknisk beskrivelse:


Inderforet: Welltex materiale med keramiske partikler.Udvendig: Neopren, forstærket med kevlarlignende fibre og velcrolukning.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Super glad!
1 Likes

Meget hårde kopper til en rimelig pris, kopperne roterer ikke og tager godt på. Kraftig velcro og de sorte kopper er også meget pænere i virkeligheden end på billedet;)

Dejlig hoppesko
0 Likes

Jeg købte denne hoppesko til min hovede pony til Weltex-effekten, så blodstrømmen blev bedre i foden. Bell sko er meget solid. Flot farve i den brune version. Med den store Weltex-effekt. Dyrlægen blev overrasket over den meget hurtige heling af min pony, og jeg tilskriver dette bestemt delvist til Weltex-operationen! Super tilfreds med denne fantastiske 'Welness Weltex'

Fremragende beskyttelse.
0 Likes

Meget godt produkt, fremragende kvalitet! Selv efter en dag ved paddocken vender klokkerne ikke, og de ser ud til at dæmpe stød virkelig, hvis der er nogen, og er meget modstandsdygtige. Derudover renser de sig let, og hvis mudder eller støv vedvarer, et skud med vandstråle, og de bliver som nye!

Tilbage på banekopper
0 Likes

Super kopper

tilbage på banestøvler
0 Likes

Som altid får du det, du betaler for. . Super flot støvler bagfra på banen, passer perfekt og har ekstra styrke mod tramp. Let og luftigt for hesten, lavet på den rigtige måde for at forhindre personskader og ikke forårsage skade, fungerer, selvom det er mudret i græsset. Let at rengøre og forbliver i god stand. Anbefale tilbage på sporprodukter.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.