Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze allround klokker

Produkt-ID: 19768

DKK 159,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze allround klokker
Beskrivelse

Beskrivelse

Fremragende klokker til alle discipliner.


En kombination af neopren og imiteret skind gør disse klokker solide og i stand til at tage de daglige slag i enhver ridedisciplin. Ligeledes gode til heste har fået en korrigerende skoning. Klokkerne giver tynd og let, men fremragende hovbeskyttelse.


Egenskaber:


 • Solid neopren.
 • Stødabsorberende.
 • Blød, afrundet kant.
 • Velcrolukning.
 • Komfortable.
 • Gnaver ikke.
 • Sprækker og krøller ikke.
 • Absorberer ikke vand, sved eller bakterier.
 • Sælges i par.

Teknisk beskrivelse:


Neopren dækket med kunstlæder.


Vaskeanvisning:


Skylles i koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

9 Likes

Hylstre er fremragende, min hoppe slår med en hov på en hov til blå mærker, nu er dette problem løst, ganske tyk, meget behageligt at have på takket være en velcro-fastgørelse, de holder meget tæt på en hov, låsen åbnes ikke.

5 Likes

Støvlerne er hurtigtørrende, lette og ekstremt holdbare. Efter vask igen som nyt look. I sneen drejer de rundt fra tid til anden, men falder ikke af vejen.

Horze Allround lægger
4 Likes

God og holdbar. Vi har været i brug i over et halvt år nu og har stadig ikke brudt nogen steder. Tørrer lukker hurtigt. Den ydre overflade er meget holdbar. Og klistermærkerne holder, kommer ikke engang i en anstændig pakke!

3 Likes

Holdbare, behagelige klokker. Velcro klarer sig godt selv i de mest ekstreme situationer (på en racercirkel i regnen, på krydset). Beskyt perfekt pisken og hælen perfekt mod stød.

Springglocken
2 Likes

Min vallak bærer dig hver dag på paddocken, fordi du allerede er meget stresset, kvaliteten er god, fordi den ikke kan klage, selv de hoppeklokker har en meget god borrelås, som endnu ikke har oplevet så fast.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.