Zandona Carbon Air heel, klokker

DKK 949,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 1 )
Spar 15% EKSTRA på din bestilling
Kopier kode: WINTER15
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 12.12.2022. Ikke gyldig for mærkene Muck Boots, Roeckl, Schockemöhle & Pavo.
Farve: Sort
Sort Zandona Carbon Air heel, klokker
Hvid Zandona Carbon Air heel, klokker
Sort/Sort Zandona Carbon Air heel, klokker
Størrelsesguide
Size E-Cordnary band
S/M 35-40 cm
L/XL 41-46 cm
Tilbage
Partnerprodukt
Forvent 7 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

CARBON AIR HEEL klokkerne er udviklet til at beskytte hesten i enhver form for disciplin. De er 100% fremstillet i Italien, og er designet til at beskytte hestens carotid legeme mod mulige chok og / eller gnidning.
Carbon Air Heel er meget beskyttende og forbliver stabile under pastoral tilpasning, med fleksibilitet i forhold til hofteleddene og de forskellige typer af hæle.
En blød ring i kunstig pels er blevet tilføjet til den øvre kant for at optimere komforten.
Gel-Tech-teknologien er stødabsorberende, og giver en behagelig polstring, og disse overstøvler er åndbare, takket være den perforerede neopren, ventileret med 6 ventilationsanlæg.
Der sidder Carbon Fiber-elementer under skallen hvor de termisk isolerer leddene mod varmen der skabes ved friktion, og for at øge den mekaniske modstand mod stød. De elastiske stropper med quick-release er indstillet til at lukke sikkert.
Størrelsen og den fuldkomment ergonomiske form er blevet udviklet perfekt ud fra benenes struktur, hvilket sikrer en perfekt positionering og undgå enhver form for belastning.


Produkt-ID: 318283

Læs anmeldelser:

Farve: